Bończa Napisano 18 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2011 Idzie zima Jakoś dziwnie nadciąga z północy, ale idzie...zdjęcie z Olsztyna k. Częstochowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 18 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2011 (edytowane) Kotlina Kłodzka ------------ Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 18 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2011 Witam! Rossi, u Ciebie też tak sypie!!!!! U nas już nieżle nasuło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 18 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2011 W Zieleńcu to z tego co mi ojciec opowiadał (wychował się w Dusznikach), to nawet w maju się jeździło kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 18 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2011 (edytowane) ------------ Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feist Napisano 18 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2011 w Wiśle śnieżyca a dokładnie na kamerkach z Soszowa widać jak już ratraki śmigają :D i info na stronie że jutro czynne bedą wyciągi : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek0020 Napisano 18 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2011 Ja dzis od 13- 16 bylem w Scyrku na Solisku, (potem przesle relacje), a za chwile ruszam na Nowa Osade chociaz na godzinke lub 2-wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 18 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2011 (edytowane) ------------ Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 18 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2011 Rossi, zdrowieję, ale cholernie powoli. Moja lekarka jest trochę tym zdziwiona że tak powoli mi puszcza obrzęk krtani i innych ustrojstw. A do wyjazdu do Fr zostały mi jeszcze 2 tygodnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 18 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2011 Właśnie wyjrzałem za okno... pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 18 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2011 (edytowane) Właśnie wyjrzałem za okno... pięknie! Zachciało mi się powiedzieć: "Co to k**** jest" w Porąbce KOMPLETNIE nic nie zostaje pada właściwie deszcz i niezwykle mokry śnieg, na ziemi jak nie było nic tak nie ma. Ja nie wiem tutaj chyba jakis inny klimat jest... Jutro idę w góry a mógłbym ponartować w ten weekend, ale niestety wracam w niedziele późnym popołudniem. W takim razie pewnie w poniedziałek zaliczę Żar. A Rzyki mnie kusiły Miałem nadzieję na następny weekend, ale pogoda na pewno nie pozwoli. Edytowane 18 Marzec 2011 przez Slash0r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dinox Napisano 18 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2011 No to gdzie sie wybieracie ? Własnie sie troche podleczylem i juz mi sie chce nart.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 18 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2011 Zachciało mi się powiedzieć: "Co to k**** jest" w Porąbce KOMPLETNIE nic nie zostaje pada właściwie deszcz i niezwykle mokry śnieg, na ziemi jak nie było nic tak nie ma. Ja nie wiem tutaj chyba jakis inny klimat jest... Jutro idę w góry a mógłbym ponartować w ten weekend, ale niestety wracam w niedziele późnym popołudniem. W takim razie pewnie w poniedziałek zaliczę Żar. A Rzyki mnie kusiły Miałem nadzieję na następny weekend, ale pogoda na pewno nie pozwoli. Jedź na Pilsko,powinno być dobrze! Wszędzie leje,a na Pilsku sypie!Już to przerabiałem! A ja?To się okaże co będzie... Może rybki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 18 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2011 Sypie:) na Pilsku sypie:) i juz serducho szybciej bije:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 18 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2011 Ja obieram kierunek Słowacja. Łomnica, albo Strebskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dinox Napisano 18 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2011 Ja obieram kierunek Słowacja. Łomnica, albo Strebskie. za daleko jak na 2-3 godziny jezdzenia moze ktos wybiera sie gdzie w okolice wisly ? ... obawiam sie troche pilska a raczej braku jakiegokolwiek przygotowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 18 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2011 za daleko jak na 2-3 godziny jezdzenia moze ktos wybiera sie gdzie w okolice wisly ? ... obawiam sie troche pilska a raczej braku jakiegokolwiek przygotowania masz racje...ale ja sprawdze pewnie bedzie do bani i wogle ale ja sprawdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek0020 Napisano 18 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2011 Ja z samego rana na Soszow. Wlasnie bylem na dworze, luks jest, lekki mrozik;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2011 W Beskidach od wczorajszego wieczora sypie. Wieczorem jechałem samochodem i czułem się jakby był środek srogiej zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 19 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2011 Prawie 20 cm śniegu w BielskuBez komentarza... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 19 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2011 Czy ktoś może wrzucić na forum świeże informacje na temat warunków w Beskidach? Gdzie dzisiaj jeździliście? Wybieram się jutro ponartować i zastanawiam się gdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 19 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2011 Ciekawe jak długo mróz uciągnie. Na razie nie wygląda to źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2011 Ciekawe jak długo mróz uciągnie. Na razie nie wygląda to źle. Tylko że mrozu nie ma, u mnie +1,5 stopnia, a od poniedziałku ma być 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 19 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2011 Ciekawe jak długo mróz uciągnie. Na razie nie wygląda to źle. Tylko że mrozu nie ma, u mnie +1,5 stopnia, a od poniedziałku ma być 10. Zapowiedzi są wszędzie jednoznaczne;będzie słońce i nawet +15st! :eek: Ten opad był chyba ostatnim mocnym akcentem zimy,dlatego jutro ciągnę na Pilsko,żeby wynartować się ile sił starczy. :cool: PS.Jak jechałem po Dżone,to auto pokazywał 0,0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 19 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2011 Tylko że mrozu nie ma, u mnie +1,5 stopnia, a od poniedziałku ma być 10. Cud w Porąbce jest zimniej niż gdzie indziej:eek::eek: Tutaj mam -1,1 stopnia:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi