Ghoost Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 ...i w związku z tym śnieg będzie zalegał wszędzie tylko nie na trasach zjazdowych. Cieszyć się i tak nie ma z czego. Musiałoby spaść więcej niż 1 metr i chłopakom z COSu musiałoby się chcieć odpalić ratraki i zagęszczać i zagęszczać i zagęszczać,.......aż do znudzenia. Natomiast dla tych gdzie naśnieżają z armat to "woda na młyn" ,oba gatunki śniegu będą się pięknie wiązały i wiatr sobie może hulać. A warstwa na trasie będzie rosła. No to Cie Figo zaskoczę....po Solisku od dobrej godziny jeżdżą trzy ratraki i jak to napisałeś" zagęszczają,zagęszczają i zagęszczają POZRD> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemyR Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 To ja chyba na tą przejażdżkę samochodową wezmę narty ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 (edytowane) Dzwoniłem dzisiaj na Żar i powiedziano mi, że w sobotę (formalnie), czyli tak naprawdę w piątek (tylko w piątek nie za darmo!) otwarcie górnej części (orczyk). Po moim pytaniu pani oznajmiła, że na dole będzie można pojeździć za... tydzień, może dwa... :mad::mad: Edytowane 1 Grudzień 2010 przez Slash0r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo_ski Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 W Zielencu narazie kręci tylko Mieszko kolo kosciola, ale 3 grudnia rusza 6-osobowa kanapa Winterpol, a 4 grudnia zaczynaja krecic juz wszystkie wyciągi w Zieleńcu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemyR Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 Na kamerce z Golgoty widac ze odpalili wyciag, czyli nie zje...bal sie przez lato, dziala ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 o ja cierpię dolę , ale zadyma w Beskidach:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adimaka11 Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 W sobote 4.12 otwierają stok zagroń w Istebnej,informacja ze stronki zagronia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dingher Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 a wiecie moze co sie dzieje z cienkowem... kiedy rusza...i czy zostaly zakonczone prace zwiazane ze zmiana wyciagu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 W sobote 4.12 otwierają stok zagroń w Istebnej,informacja ze stronki zagronia:) A będzie jakaś promocja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaBB Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 a wiecie moze co sie dzieje z cienkowem... kiedy rusza...i czy zostaly zakonczone prace zwiazane ze zmiana wyciagu W piątek będę jechał do Wisły przez Salmopol to luknę na Cienków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaBB Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 no Bielsko zakorkowane po tych opadach, dalej sypie i mocny wiatr. Skrzyczne rusza od Soboty (fakt armatka cos chyba sie zepsuła ;-) sadze że wyciagi GATu rusza na Sobote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ts221 Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 witam wszystkich na forum orientuje sie ktoś co słychąć na Kozińcu w Czarne Górze, i czy w tym roku ruszy Litwinka-Grapa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 ja dziś panowie dzwoniłem na Nowa Osadę i usłyszałem że ruszają w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 2 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2010 Ile śniegu jest na Solisku w SzCyrku? Da się jeździć bez nowych, pięknych wgłębień w nartach spowodowanych kamieniami na stoku? Czy lepiej sobie jeszcze solisko odpuścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaBB Napisano 2 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2010 Ile śniegu jest na Solisku w SzCyrku? Da się jeździć bez nowych, pięknych wgłębień w nartach spowodowanych kamieniami na stoku? Czy lepiej sobie jeszcze solisko odpuścić? Podjade rano pod solisko i dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 2 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2010 myślę że problem z kamieniami na stoku może występować we wszystkich ośrodkach. Nie było dnia z plusową temperaturą, dzięki której by ten śnieg "siadł". Obawiam się że po kilku godzinach pierwsi szczęśliwcy moga dokopać się do gruntu:( Mam nadzieję że to czarny scenariusz i zastanawiam się czy narty do serwisu oddać przed sobotą czy po, bo zależy mi głównie na wypełnieniu ubytków spowodowanych kontaktem z gruntem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 2 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2010 (edytowane) Zakopane pogoda Parę zdjęć z wczoraj wieczór, kiedy zima była ostra z temp -10, i dzisiaj rano, kiedy pojawił się wał fenowy. Idzie halny, temp. +1. Dość crazy ta aura http://picasaweb.google.com/boncza.babinski/Skionline?feat=directlink Edytowane 2 Grudzień 2010 przez Bończa link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 2 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2010 http://picasaweb.google.com/m/viewer?hl=pl&source=mog&gl=pl#album/boncza.babinski/5545771931432283153 chyba link nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 2 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2010 Cześć, witam wszystkich. Istebna, nowy skatepark (ciekawe co zmienią). "Kanion" to chyba chodzi o ten kawałek na górze (ten wąski trakt w lasku) służący tzw. jazdy bokiem a Soszów 4 grudnia rusza. Nadciąga wielkie szusowanie ! Ale to filmik z zeszłego roku... przynajmniej tak mi wydaje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 2 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2010 W sobote 4.12 otwierają stok zagroń w Istebnej,informacja ze stronki zagronia:) Miła niespodzianka, bo cichutko siedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 2 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2010 a wiecie moze co sie dzieje z cienkowem... kiedy rusza...i czy zostaly zakonczone prace zwiazane ze zmiana wyciagu Gdzieś natknęłam się na informację, że zamierzają w grudniu ruszyć, ale dokładnej daty nie było, potwierdzenia też na razie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 2 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2010 (edytowane) myślę że problem z kamieniami na stoku może występować we wszystkich ośrodkach. Nie było dnia z plusową temperaturą, dzięki której by ten śnieg "siadł". Obawiam się że po kilku godzinach pierwsi szczęśliwcy moga dokopać się do gruntu:( Mam nadzieję że to czarny scenariusz i zastanawiam się czy narty do serwisu oddać przed sobotą czy po, bo zależy mi głównie na wypełnieniu ubytków spowodowanych kontaktem z gruntem. Zapowiadają na dziś w górach opad śniegu 40 cm - może jeszcze nazbiera się go. Na pogodynce jutro w Istebnej i Wiśle intensywne opady śniegu. Edytowane 2 Grudzień 2010 przez asiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu Napisano 2 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2010 (edytowane) dzwoniłem wczoraj do cienkowa i dowiedziałem się, że planują ruszyć przed świętami Szczyrk na solisku jeszcze nie wie kiedy rusza Edytowane 2 Grudzień 2010 przez cysiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2010 Parę zdjęć z wczoraj wieczór, kiedy zima była ostra z temp -10, i dzisiaj rano, kiedy pojawił się wał fenowy. Idzie halny, temp. +1. Dość crazy ta aura http://picasaweb.google.com/m/viewer?hl=pl&source=mog&gl=pl#album/boncza.babinski/5545771931432283153 Rafał, czy to jest poprawny link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 2 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2010 dzwoniłem wczoraj do cienkowa i dowiedziałem się, że planują ruszyć przed świętami Czyli jednak plotki prawdziwe - fajnie Szczyrk na solisku jeszcze nie wie kiedy rusza Standard wiem, wiem - czepiam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi