ravick97 Napisano 4 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2011 Zerknąłem na pogodę i warunki na skionline i w Polsce już tylko Białka, Kasprowy, Szymoszkowa i Myślenice działają. No proszę, Małopolska śniegiem stoi . Najlepsze z tego są Myślenice, na których przyklejono łatkę fatalnego położenia i ośrodka, w którym śnieg się nie ma prawa utrzymywać, a tu proszę. Sztuczne naśnieżanie rulezzz:cool:, słowem wszędzie się da ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luceks Napisano 4 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2011 Część stacji nie kończy sezonu z braku śniegu ale z braku narciarzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 4 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2011 Część stacji nie kończy sezonu z braku śniegu ale z braku narciarzy Ale że co, Jurgów nie w Małopolsce ? I Ty Brutusie... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 4 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2011 (edytowane) - - - - - - - a. Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 4 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2011 (...) W tym roku planujemy szereg inwestycji, które usprawnią korzystanie z ośrodka. Narazie pozostawiamy szczegóły w tajemnicy. (...) Pewnie będzie nowa 6os wyprzęgana kanapa i naśnieżanie na D fis i jeszcze wymiana H2 na kanapę 4os fixed miała być planowana i naśnieżanie na F fis i E, z tego co pamiętam. Może jak jeszcze walną to co napisałem i armatki na czarnej to wezmą się za Białą Wodę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 (edytowane) 07/04/2011 Zieleniec - koniec jazdy - - - - - - - Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 jak co roku wyciągi za free na zakończenie sezonu w Białce. Tym razem w najbliższą niedzielę 10.04.2011. A zatem od poniedziałku w Polsce pozostaje już tylko Kasprowy do pojeżdżenia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Cześć wyciągi za free na zakończenie sezonu w Białce. Tym razem w najbliższą niedzielę 10.04.2011. A zatem od poniedziałku w Polsce pozostaje już tylko Kasprowy do pojeżdżenia. Opowiadasz pierdoły. Dzisiaj widziałem jeszcze trachę śniegu na Szczęśliwicach na samym dole (na tym kawąłku jak się hamuje). Piękna jazda a Ty Kasprowy i Kosprowy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 (edytowane) - - - - - - - Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Cześć Narty faktycznie do "baletowania":D ale kurtka miodzio odlotowa. Polecam. . To nie są narty do baletowania tylko dziecięca freeridówka. Jakbys chcial się pozbyc to chetnie kupię dla Kacperiona - bedzie miał za rok czy dwa jak znalazł bo to chyba 160 cm. Pozdro serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 (edytowane) - - - - - - - Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 wyciągi za free na zakończenie sezonu w Białce. Tym razem w najbliższą niedzielę 10.04.2011. A zatem od poniedziałku w Polsce pozostaje już tylko Kasprowy do pojeżdżenia. Wybierasz się może ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Wybierasz się może ? Niestety nie . Rodzinna impreza dawno temu ustawiona mnie wyłącza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Niestety nie . Rodzinna impreza dawno temu ustawiona mnie wyłącza. szkoooda ktos sie wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 (edytowane) -------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 13 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2011 (edytowane) Kasprowy WierchNa Kasprowym dzisiaj u góry -9 i warunki dobre w Gąsienicowej! Nie wiem, czy się nie zbiorę :)Edit:Warunki dobre ze wskazaniem na bardzo dobre. Pełna zima. Mróz, 8 cm świeżego śniegu i popaduje dalej. Trochę słońca, trochę śniegu, jak to na wiosnę. Ludzi śladowe ilości. Super dzień narciarski.Tak jeszcze będzie zapewne dość długo.I jeszcze link do zapisu GPS - prędkości niezłe, jak na świeży śnieg VXSportGPS&HeartRateMonitoringSystem Edytowane 14 Kwiecień 2011 przez Bończa 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 14 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2011 (edytowane) Zima powrociłaDo Świąt Wielkanocnych już raczej na pewno warunki się utrzymają na Kasprowym, Strbskim, Rohacach. Także będzie gdzie jeździć :)Rano u mnie było tak, jak na fotce i wciąż sypie.W górach ponoć spadło już 20cm śniegu, więc możliwym staje się zjazd Goryczkową do Kuźnic! Edytowane 14 Kwiecień 2011 przez Bończa 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 14 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2011 Miałem być wczoraj na Kasprowym, ale pogoda trochę mnie wystraszyła, wybieram się jutro, bo w sobotę jakieś zawody będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 14 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2011 Kasprowy Wierch Dzisiaj warunki były trudne ze względu na dużą ilość świeżego śniegu. Mimo to kolega, który był zjechał sobie 14 razy. Także jest dobrze, a będzie lepiej w sobotę, kiedy słońce ma się pokazać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleck Napisano 14 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2011 to mi się w tyłku zapaliło. Czekam niecierpliwie na świeże informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 14 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2011 będzie lepiej w sobotę, kiedy słońce ma się pokazać. Na stronie PKL jest informacja że w sobotę będą zawody pracowników i rodzin PKL, może się okazać że będzie ciasno. Bończa masz jakieś info na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 14 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2011 Nie mam dodatkowych informacji. Pewnie będzie sporo ludzi, no ale w Gąsienicowej, to nie problem. Inna sprawa, że część kotła będzie odgrodzona. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matiash Napisano 14 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2011 A jak jest aktualnie na Pilsku? Obserwowałem kamerki dziś i ładnie sypało. Nie liczę na to, że będą wyciągi działały, ale przymierzam się jutro do wyjścia na górę z nartami i zjechania. Tylko pytanie czy da radę zjechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 14 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2011 Na Kasprowy, kto ma blisko ,może pojechać z nartami ,ale w Beskidy to bym nie ryzykował. Chyba ,że sprzętu nie żal.Przysypało też trochę w Wiśle http://www.nowaosada.pl/5,kamery-on-line.html Od niedzieli dużo cieplej. To mamy taki kwietniowy ,zimowy przerywnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 14 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2011 A jak jest aktualnie na Pilsku? Obserwowałem kamerki dziś i ładnie sypało. Nie liczę na to, że będą wyciągi działały, ale przymierzam się jutro do wyjścia na górę z nartami i zjechania. Tylko pytanie czy da radę zjechać? Żartujesz? :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi