JG77 Napisano 30 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2010 Dla narciarza najlepszym prezentem na pewno będzie wspaniała bluza Spyder prezentowana w dziale Giełda na tym forum lub super spodenki Spyder. Jak nie Macie pomysłu co kupić Swojemu Ukochanemu pod choinkę to jest to najlepszy wybór . Ja wiem że miłośnik narciarstwa na pewno będzie najszczęśliwszy z Waszego wyboru.Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto Napisano 30 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2010 Ja chyba wolałbym "nie narciarski" prezent Ostatnio rozmyślam nad tym co kupić swojej dziewczynie i chyba wybór padnie na książkę. Mam kilka tytułów, nad którymi się zastanawiam, ale zapewne wybiorę coś co sam też przeczytam ":D Od dawna mam ochote na "Stokrotki na śniegu" Podobno jest świetna. Czytał ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 30 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2010 Czy to jest jakiś nowy pomysł na reklamę tej marki? Wystarczyło napisać profesjonalna bielizna narciarska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 30 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2010 No ja jak bym wyciągnął Spaydera z pod choinki to bym się wku....zdenerwował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 30 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2010 Bo się nie znasz -he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 30 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2010 Bo się nie znasz -he he A na czym trzeba się znać? Bielizna z pająkiem i tyle! Nic nadzwyczajnego. Jest tyle fantastycznych marek na świecie a ludziska tylko te oklepane marki kupują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2010 A na czym trzeba się znać? Bielizna z pająkiem i tyle! Nic nadzwyczajnego. Jest tyle fantastycznych marek na świecie a ludziska tylko te oklepane marki kupują. Właśnie. W Kaprun testowaliśmy bieliznę i skarpety prosto z Nowej Zelandii firmy Icebreaker. Jakościowo super. Mi szczególnie przypadły do gustu skarpety. Cienkie, ciepłe, dobrze dopasowane i co ważne po całym dniu ani na milimetr nie zsunęły się z łydki. Pełny opis testu wkrótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 30 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2010 Właśnie. W Kaprun testowaliśmy bieliznę i skarpety prosto z Nowej Zelandii firmy Icebreaker. Jakościowo super. Mi szczególnie przypadły do gustu skarpety. Cienkie, ciepłe, dobrze dopasowane i co ważne po całym dniu ani na milimetr nie zsunęły się z łydki. Pełny opis testu wkrótce. Używam tej bielizny od dobrego roku i nie tylko tej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 30 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2010 SB to ja zadbam o to abyś się nie w...kurrwał .Zaśnij zostawiając otwarte okno a ja ulżę twojemu samopoczuciu P.S No chyba że masz na myśli "tego Spydera " co sprzedaje jorguś to też bym sie w...kurwał :D:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 30 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2010 P.S No chyba że masz na myśli "tego Spydera " co sprzedaje jorguś to też bym sie w...kurwał :D:D A dlaczego... taki fajny amerykansski:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 30 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2010 Jak na moje potrzeby to ci amerykanie mają za krótkawe jakoś te nogi Widziałeś kogoś w europie aby mieć tyle w pasie i tak krótkie nóżki chyba że jorguś sam te spodnie poobcinał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 13 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2010 A może na prezent dla narciarza ski-mojo,czyli amortyzatory narciarskie:rolleyes: http://www.youtube.com/watch?v=KOSu5-KdLMc&feature=player_embedded System ma na celu wspierać narciarza,przez co użytkownik zużywa mniej energii,bo część odpowiedzialności przejmuje ski-mojo http://www.youtube.com/watch?v=fHKo4yJGDM8&feature=related Dodatkowo system wymusza na narciarzu prawidłową pozycję na nartach,co przekłada się na poprawienie techniki Tylko ta cena:eek:ok.400 euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 13 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2010 Wygląda ciekawie ale trochę straszy taka konstrukcja. :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 13 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2010 Przecież można schować pod spodnie narciarskie i nikt nie musi wiedzieć,że korzystach z pomocy takiego urządzenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi