idealist Napisano 29 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2010 Mma pytanie do forumowiczów. Chcę zmienić narty. Mam Dynastar Exclusive White. W nich się uczyłam, ale wydają mi się one zbyt miękkie. Zainteresowały mnie Atomic Cloud 8. Czy jest to trudna narta??? Ja jeżdżę dwa sezony, chciałabym się rozwijać, a jednocześnie nie przeszarżować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 29 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2010 To nie są trudne narty - dasz radę, tylko długość dobierz odpowiednią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 29 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2010 Unisex , a czemu nie kobiety nie są inne , prawie , spróbuj coś z nart Progressor 7+ wypożyczalnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 30 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2010 Dziękuję Wam za odpowiedzi. Mierzę 166cm i mam narty 153cm. Mihumor, jaką długość byś sugerował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 30 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2010 To zależy jeszcze od wagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 30 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2010 Waga, niechlubne 65kg:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 30 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2010 To pomyśl o nartach nieco dłuższych niż te 153, nie wiem jak tam Atomic ma długości ale koło 160 cm bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 11 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2010 Dziękuję wszystkim za podpowiedzi. Ciężko mi się bylo zdecydować, bo potem zainteresowały mnie jeszcze Rossignol Attraxion, Elan Magic Dreamwave i K2 True Luv, a koniec końców właśnie zakupiłam Volkl Attiva Estrella. Zdecydowały wyniki testów i nie ukrywam, że też doradca w sklepie. Nie mogę się doczekać jazdy. Jedyny minus jaki widzę teraz to design - jak dla mnie mocno oldschoolowy niestety, ale narta ma dobrze jeździć, a jeśli przy okazji wygląda, to tym bardziej miłe połączenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 31 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2010 Chcialam tylko krotko napisac, ze Volki wyprobowane. Co prawda tylko na Gorce Szczesliwckiej w Warszawie, ale zawsze cos. Sama Gorka mocno srednia pomijajac jej parametry. Dziwi mnie jak przy takich opadach jak ostatnio i mozliwosci sztucznego nasniezania na gorze jest lyso i lodowo:mad: A narty wydaja sie super!!! Najlatwiej jest mi je porownac z poprzednimi Dynastarami Exlusive White. Volkle sa o wiele stablilniejsze, o niebo lepiej sie sprawuja na nieubitym sniegu, nierownosciach i rzeczonym lodzie rowniez. Prawdziwy test przejda w lutym w Austrii, no moze jeszcze po drodze jakis krótki wypad w Polske sie trafi. Po pierwszym kontakcie ze sniegiem Volkl Attiva Estrella wydaje sie bardzo przyjazna kobieca narta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi