shodan Napisano 27 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2010 Jak w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2010 Jak w temacie Po pierwsze zaśmiecasz forum, bo piszesz byle gdzie (Technika jazdy:eek:) do Admina. Po drugie jeżeli nie wiesz dlaczego nie dostałeś dostępu do Giełdy to poczytaj co jest napisane przy opisie działu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shodan Napisano 28 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2010 Po pierwsze zaśmiecasz forum, bo piszesz byle gdzie (Technika jazdy:eek:) do Admina. Po drugie jeżeli nie wiesz dlaczego nie dostałeś dostępu do Giełdy to poczytaj co jest napisane przy opisie działu. Nie zaśmiecam, tylko próbuję się*skomunikować. A rolą admina powinno być*pomaganie użytkownikom, a nie ich aroganckie traktowanie. Nie zamierzam podawać moich danych osobowych, gdyż nie wyrażam zgody na ich przetwarzanie, chcę jedynie opublikować*ogłoszenie o sprzedaży nart. A przy okazji zapytam, czy właściciel forum zgłosił bazę danych osobowych do GIODO? Grzywna wynosi do 500 tyś złotych. Może warto napisać*do nich i sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 29 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2010 Nie zaśmiecam, tylko próbuję się*skomunikować. A rolą admina powinno być*pomaganie użytkownikom, a nie ich aroganckie traktowanie. Temat dostępności do giełdy był juz poruszony klika dni wstecz i było tam wyraźnie napisane jaki jest warunek aby uzyskac dostęp do giełdy, nie spełniasz warunku - sprawa jest prosta Nie zamierzam podawać moich danych osobowych, gdyż nie wyrażam zgody na ich przetwarzanie, chcę jedynie opublikować*ogłoszenie o sprzedaży nart. A jak się zarejestorwałeś na forum? Przecież warunkiem rejestracji jest przeczytanie i zgoda na warunki regulaminu, a tam na samym końcu jest napisane, że wyrażasz zgode na przetwarzanie danych osobowych itd Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 29 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2010 Nie zaśmiecam, tylko próbuję się*skomunikować. A rolą admina powinno być*pomaganie użytkownikom, a nie ich aroganckie traktowanie. Nie zamierzam podawać moich danych osobowych, gdyż nie wyrażam zgody na ich przetwarzanie, chcę jedynie opublikować*ogłoszenie o sprzedaży nart. A przy okazji zapytam, czy właściciel forum zgłosił bazę danych osobowych do GIODO? Grzywna wynosi do 500 tyś złotych. Może warto napisać*do nich i sprawdzić. Szpara napisał co należało. Jeszcze tylko napiszę,że kapusiów i "aparatczyków" co to straszą dziada kominiarzem mieliśmy już tutaj. Ale musieli sobie zostać sami ze sobą a nie z nami. Masz zupełnie nieuzasadnione pretensje. Profil wypełnić trzeba ,jeśli chcesz mieć dostęp do giełdy i już. Co w tym profilu napiszesz to Twoja sprawa.Nikt tego nie weryfikuje. Nie gadaj więc o udostępnianiu danych osobowych. Wypełnij więc profil,uzyskasz dostęp do giełdy i całe forum łącznie z adminem tej strony będzie pomocne i przyjazne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2010 1. Nie zaśmiecam, tylko próbuję się*skomunikować. A rolą admina powinno być*pomaganie użytkownikom, a nie ich aroganckie traktowanie. 2. Nie zamierzam podawać moich danych osobowych, gdyż nie wyrażam zgody na ich przetwarzanie, chcę jedynie opublikować*ogłoszenie o sprzedaży nart. 3. A przy okazji zapytam, czy właściciel forum zgłosił bazę danych osobowych do GIODO? Grzywna wynosi do 500 tyś złotych. Może warto napisać*do nich i sprawdzić. 1. Zaśmiecaniem nazwałem wstawienie Twojego posta w temacie Technika jazdy, a nie to, że zwróciłeś się do mnie. Więc nie widzę tu arogancji z mojej strony. 2. Rejestrując się na forum już podałeś swoje dane osobowe, więc ... Tylko w tym dziele wymagane jest podanie danych adresowych i uzyskanie dostępu. Wynika to z tego, że chcę uniknąć zasypania forum komercyjnym spamem. Kolejna sprawa to bezpieczeństwo kupujących i sprzedających. Miałem już na stronie oferty sprzętu kradzionego, które skończyły się na policji. To tak dla wyjaśnienia 3. Takie jest Twoje prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shodan Napisano 5 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2010 Uderz w stół a nożyce się*odezwą. Nie dostałem odpowiedzi, czy baza danych osobowych została zgłoszona do GIODO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Kowal Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2011 Uderz w stół a nożyce się*odezwą. Nie dostałem odpowiedzi, czy baza danych osobowych została zgłoszona do GIODO? co to jest GIODO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2011 co to jest GIODO? Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2011 Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2011 Wkleił pare zdjęć i rżnie szpagata i sie wymądrza,a może to nie on . Jak coś komuś nie pasuje to są inne fora i formy sprzedaży sprzętu narciarskiego. IGNOROWAĆ ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi