gajowy01 Napisano 28 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2010 Nie ma zmartwienia. W poniedziałek wszystko wyprostujemy i ... - będzie Pan zadowolony Akurat ja na tym nie zyskuję ...a chyba po wczorajszym dniu prowadziłem w tej weekendowej edycji. Dziś chyba wyraźniej gorzej poszło - ciekawe jak bardzo będę zadowolony, lub nie Dlaczego nie ma możliwości sprawdzić punktacji danych zawodów, czy też ja taki "niedowidz" jestem Nie jesteś "niedowidz" Wyniki mówią "pojawiam się i znikam" - w tej chwili nie ma np. dzisiejszych - jest tylko "generalka", dlatego czekam, czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2010 (edytowane) Wyniki konkursu weekendowego:http://www.skionline.pl/sport/?co=konkurs&akcja=klasyfikacja_weekend Punkty zliczone są następująco. Jeżeli ktoś typował Svindala na 2. miejscu ma 5 pkt. Jeżeli na 1. miejscu ma 3 pkt. Jeżeli na 3. miejscu to też 3 pkt. reklamację jeszcze sa rozpatrywane A na razie, jeszcze nieoficjalnie ogłaszam że plecaki otrzymają: 1. logistyk97 24 pkt 2. gajowy01 22 pkt 3. ravick97 19 pkt staszek2323 też miał 19 pkt, ale później typował w pierwszych zawodach, dlatego zajął 4. miejsce Edytowane 29 Listopad 2010 przez JC Poprawka punktów za 3. miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 29 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2010 (edytowane) A na razie, jeszcze nieoficjalnie ogłaszam że... Pełne zaskoczenie i to oficjalne, ale cieszę się również nieoficjalnie Dzięki , w końcu to mój drugi raz kiedy coś wygrywam w życiu i drugi ze skionline. ps. sorry trzecia nagroda, zapomniałem o "Zarysie Dziejów Rzemiosła Cechowego w Mielcu":D Edytowane 29 Listopad 2010 przez ravick97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 29 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2010 Wyniki konkursu weekendowego:http://www.skionline.pl/sport/?co=konkurs&akcja=klasyfikacja_weekend Punkty zliczone są następująco. Jeżeli ktoś typował Svindala na 2. miejscu ma 5 pkt. Jeżeli na 1. miejscu ma 3 pkt. Jeżeli na 3. miejscu 0 pkt. reklamację jeszcze sa rozpatrywane A na razie, jeszcze nieoficjalnie ogłaszam że plecaki otrzymają: 1. logistyk97 24 pkt 2. gajowy01 22 pkt 3. ravick97 19 pkt staszek2323 też miał 19 pkt, ale później typował w pierwszych zawodach, dlatego zajął 4. miejsce Prawie wygrałem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 29 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2010 (..) Punkty zliczone są następująco. Jeżeli ktoś typował Svindala na 2. miejscu ma 5 pkt. Jeżeli na 1. miejscu ma 3 pkt. Jeżeli na 3. miejscu 0 pkt. Uczciwie powiem, że ...to bez sensu Jakkolwiek mnie nie dotyczy, to konkurencja raczej skorzysta, ale jeśli ktoś go typował na 3. m. tzn. "na pudle" to zero pkt. jest niesprawiedliwe 1. logistyk97 24 pkt 2. gajowy01 22 pkt 3. ravick97 19 pkt Gratuluję laureatom - logistyk naprawdę ostro idzie, w generalce też PS. He he, zaraz ktoś powie że wyżej wykazałem się cynicznym i "farbowanym" altruizmem bo tak naprawdę to mam bezpieczną przewagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 29 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2010 Gratulacje dla wszystkich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 29 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2010 (...) He he, zaraz ktoś powie że wyżej wykazałem się cynicznym i "farbowanym" altruizmem bo tak naprawdę to mam bezpieczną przewagę O, jednak nic pewnego - jeśli Staszek i Ravick odzyskają (słusznie) po 3 pkt. za Svindala a typowali wcześniej niż ja, to spadam Cóż, niech się dzieje, byle sprawiedliwie PS. Dlaczego nie można edytować ponownie postów w tym dziale? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 29 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2010 co prawda nie wgłębiałem się tak w algorytm liczenia punktów jak Gajowy, ale jeśli faktycznie jest jakiś brak logiki lub niesprawiedliwość to jestem za zmianą. a czy stracę, czy zyskam - wsio radno, byle oliwa po wierzchu pływała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 29 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2010 może jeszcze coś wygram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 29 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2010 co prawda nie wgłębiałem się tak w algorytm liczenia punktów jak Gajowy, ale jeśli faktycznie jest jakiś brak logiki lub niesprawiedliwość to jestem za zmianą. a czy stracę, czy zyskam - wsio radno, byle oliwa po wierzchu pływała Foilozofii w tym żadnej nie ma, ale coś JC namieszał napisał, że nie macie punktów za Svindala w zjeździe (m.in. wy typowaliście go na 3 miejscu) ale widzę, że te punkty jednak macie, czyli chyba już jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2010 Uczciwie powiem, że ...to bez sensu Jakkolwiek mnie nie dotyczy, to konkurencja raczej skorzysta, ale jeśli ktoś go typował na 3. m. tzn. "na pudle" to zero pkt. jest niesprawiedliwe Gratuluję laureatom - logistyk naprawdę ostro idzie, w generalce też PS. He he, zaraz ktoś powie że wyżej wykazałem się cynicznym i "farbowanym" altruizmem bo tak naprawdę to mam bezpieczną przewagę O, jednak nic pewnego - jeśli Staszek i Ravick odzyskają (słusznie) po 3 pkt. za Svindala a typowali wcześniej niż ja, to spadam Cóż, niech się dzieje, byle sprawiedliwie PS. Dlaczego nie można edytować ponownie postów w tym dziale? Foilozofii w tym żadnej nie ma, ale coś JC namieszał napisał, że nie macie punktów za Svindala w zjeździe (m.in. wy typowaliście go na 3 miejscu) ale widzę, że te punkty jednak macie, czyli chyba już jest OK Przepraszam! To ja namieszałem wpisem. Oczywiście za Svindala na 3. miejscu są 3 pkt. Bo jest w trójce! Jeszcze raz. Jeżeli zawodnik A zajmuje ex aequo z zawodnikiem B np. 2 miejsce, to: - za typowanie zawodnika A lub B na 2. miejscu otrzymuje się 5 pkt. - za typowanie zawodnika A lub B na 3. miejscu otrzymuje się 3. pkt - za typowanie zawodnika A lub B na 1. miejscu otrzymuje się 3. pkt Teraz chyba będzie jasne i sprawiedliwe? Tak są policzone punkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 29 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2010 Przepraszam! To ja namieszałem wpisem. Oczywiście za Svindala na 3. miejscu są 3 pkt. Bo jest w trójce! (...) No dobra... duży ten plecak? Bo zastanawiam się czy przyda mi się na wyjeździe do Livigno (w piątek), i czy warto go teraz wysyłać bo mogę nie odebrać; czy może poczekać na następne konkursy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2010 No dobra... duży ten plecak? Bo zastanawiam się czy przyda mi się na wyjeździe do Livigno (w piątek), i czy warto go teraz wysyłać bo mogę nie odebrać; czy może poczekać na następne konkursy Ja jestem w Kaprun, więc plecak mogę ci wysłać dopiero w środę. Może nie dojść. To co czekasz? Co do wielkości, to taki plecak na laptopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 Ja jestem w Kaprun, więc plecak mogę ci wysłać dopiero w środę. Może nie dojść. To co czekasz? Co do wielkości, to taki plecak na laptopa. Poczekam, głównie dlatego, że mogę nie odebrać a poczty tak w ogóle to nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi