JC Napisano 26 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2010 Drodzy Forumowicze w ten weekend typujemy zawody, które odbywają się za oceanem. Sezon się rozkręca, więc do typowania są aż cztery edycje zawodów. Typujemy tutaj: http://www.skionline.pl/sport/?co=konkurs Na najlepszych czekają plecaki Eurosport! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 26 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2010 A co w plecakach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2010 A co w plecakach? Świeży luft z Bielska;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 26 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2010 Jej to ja kiedyś wygrałem jakiś wyjątkowy, bo w ogóle nie przypomina tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 26 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2010 Świeży luft z Bielska;) To strasznie ciezki ten plecak bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 26 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2010 To strasznie ciezki ten plecak bedzie Świeży luft z Teksidu... :eek: Niestety nie z Szyndzielni... Ciekawe ile "teksidów" trza w B-B wybudować,żeby eko-niedorozwinięci zrozumieli,że sami sobie szkodzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2010 Uprzejmie przypominam, że w tym wątku piszemy o PŚ w USA i Kanadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2010 To strasznie ciezki ten plecak bedzie Z redakcji skionline do Bielmaru jest niedaleko, jak byś Ty akurat wygrał to ja zadbam o to żeby plecak był wypełniony Mis Kromeczki Ciekawe czy nie klikając na linka wiesz co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 26 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2010 Uprzejmie przypominam, że w tym wątku piszemy o PŚ w USA i Kanadzie. Tam Teksid nie inwestuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 26 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2010 Ciekawe czy nie klikając na linka wiesz co to może być? Nie ma szans bez klikania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2010 No to sprawdzamy kto jak typował gigant kobitek: http://www.skionline.pl/sport/?co=konkurs&id_typowania=2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2010 Wyniki typowania po pierwszym przejeździe kobiet: http://www.skionline.pl/sport/?co=konkurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2010 Chyba nieźle mi idzie,depcze po piętach DżejSii! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 27 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2010 Ja .typowałem gigant kobiet i kliknąłem o 16:58 napisało mi,że wystąpił błąd. Ale nie napisało jaki. I po plecaku :eek: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2010 Są już wyniki po dzisiejszych zawodach: http://www.skionline.pl/sport/?co=konkurs Oliwka122 super wytypował/a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek.m77 Napisano 27 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2010 W wynikach z Lake Louise jest błąd- Svindal i Scheiber byli ex aequo na drugim miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 27 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2010 W wynikach z Lake Louise jest błąd- Svindal i Scheiber byli ex aequo na drugim miejscu. Zgadza się, Oliwka powinna mieć 10 pt. a sporo osób po 5 a nie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 28 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2010 Dlaczego nie ma możliwości sprawdzić punktacji danych zawodów, czy też ja taki "niedowidz" jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 28 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2010 Dlaczego nie ma możliwości sprawdzić punktacji danych zawodów, czy też ja taki "niedowidz" jestem Masz na myśli to? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2010 W wynikach z Lake Louise jest błąd- Svindal i Scheiber byli ex aequo na drugim miejscu. Zgadza się, Oliwka powinna mieć 10 pt. a sporo osób po 5 a nie 3 Nie ma zmartwienia. W poniedziałek wszystko wyprostujemy i ... - będzie Pan zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 28 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2010 SCHILD popłynęła. M.Risch na górze przycieło- no nieźle się zaczyna ladies slalom.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 28 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2010 To mi poszła Schild na pierwszej tyczce eh! to dzisiejsze typowanie wogóle jakieś takie beznadziejne.. w super-G gołe zero:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 28 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2010 KERS jeszcze się ładuje kto wie może w przyszłych zawodach odpali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 28 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2010 Mam nadzieję że w moich nie będzie tak długo odpalał hehe:D bo jak ma odpalać tak jak u nich to ho ho.. a swoja drogą zauważył ktoś jeszcze że wczoraj Svindal jechał na nartach DH bez systemu i dał radę chyba że go przykryli i taka ściema:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 28 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2010 Masz na myśli to? Dzięki, chyba się nauczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi