staszek2323 Napisano 25 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2010 Witam i znów mam problem mam okazje wymienić sobie Salomony streetracer 600 na Fischer RC4 Worldcup http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=1654&id_modelu=2083 Narty są w stanie bardzo dobrym byłbym wdzięczny jak by ktoś mi parę słów o nich napisał czy warto wymieniać i co mogę się spodziewać po takiej narcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2010 wymien ja znany miłośnik fischera i wierny użytkownik polecam jak lubisz długie skręty i prędkość to są to narty akuratne do tego:). osobiscie jeźdizlem na nich ale ich nie posiadam i uwazam ze to jest akurat dobry model:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 25 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2010 Na Streetracerach nie jeździłem więc się nie wypowiadam. Na WC RC miałem okazję i jedyne co mogę powiedzieć : TORPEDA !! Mi wystarczyło pary na pół dnia jazdy , potem musiałem zmienić na coś bardziej lekkostrawnego. Jak ktoś na co dzień śmiga na serwisówkach to pewnie żadne wyzwanie. Dla mnie przy uszkodzonym kolanie to był kres możliwości. A normalnie używam RACE RC lub Progressorów 9+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 25 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2010 Staszek ty to normalnie zmieniasz narty jak rękawiczki:D a z tymi deskami to jest pewien kłopot , bo z jednej strony Salo to takie lajtowe , niezbyt wymagajace carvery , a z drugiej te Fischery to prawdziwe speedmachine do ścigania się na gigancie , więc narty o diametralnie różnej charkterystyce .Pytanie więc czego oczekujesz od w/w nart ? a przy okazji zapytam jaka cena i długość tych RC 4 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 25 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2010 Do tej pory jeździłem na nartach o promieniu do 14m może nie długo jak coś bardziej posypie to je przetestuje i zobaczę jak się mi na nich będzie jeździć i będę miał jakieś porównanie co wybrać może do tego czasu jeszcze jakieś ciekawe oferty będę miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 26 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2010 Narta wypas... jeździłem na rok młodszej i rewelka, obecnie używam rok młodszej siostry, ale SL ki. Bardzo twarda narta - jak to lubisz to polecam, mi jada tylko na takich nartach sprawia przyjemność - oczywiście nawet przy silnych nogach jeżdżenie powyżej 5 godzinbez przerwy, zaczyna sprawiać mniej przyjemności - a może dla tego, że stoki u Nas po takim czasie nie nadają się do jazdy na takich nartach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 26 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2010 ... przesadzacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 26 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2010 Staszek ty to normalnie zmieniasz narty jak rękawiczki:D a z tymi deskami to jest pewien kłopot , bo z jednej strony Salo to takie lajtowe , niezbyt wymagajace carvery , a z drugiej te Fischery to prawdziwe speedmachine do ścigania się na gigancie , więc narty o diametralnie różnej charkterystyce .Pytanie więc czego oczekujesz od w/w nart ? a przy okazji zapytam jaka cena i długość tych RC 4 ? na razie nie wiem jaka cena znajomy chce się wymienić za moje Salomony jak się nie wymienię to w tedy Fiszery będą na sprzedaż a długość 175 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lukiwinter Napisano 18 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2011 [sPRZEDAM] Narty FISCHER RC4 WORLDCUP SC PRO (model:2012) <--- klik (polecam) - bardzo niska cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi