JacekPos Napisano 25 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2010 Witam Szanownych Forumowiczów! Na nartach zacząlem jeździć kilkanaście lat temu będąc już w wieku mocno dorosłym. Jeżdżę rekreacyjnie, z minimalnym dążeniem do doskonalenia techniki. Z reguły wystarczy jak mi wychodzi kilka skrętów (jak naszym alpejkom w artykule na stronie głównej). Najważniejsze jest czerpanie przyjemności z rekreacji i podziwianie widoków. Pozdrawiam, Jacek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TCarving Napisano 25 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2010 Witaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 25 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2010 Vitaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 25 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2010 Cześć ja też to lubię ,czerpię radość z jazdy turystycznej na nartach . Uwielbiam co chwilę zmieniające się widoki a wręcz zwiedzanie bez odpinania nart , najlepiej w pełnym słońcu. Na co dzień jakoś tak się nauczyłem że nie umię jeździć wolno ,tak więc robię co mogę aby zwolnić i pozachłystywać się krajobrazem ,coraz częściej widzę przyjemność w takiej jeździe -mmm... może to przychodzi z wiekiem .Pozdrawiam Jorguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 25 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2010 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 25 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2010 witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 25 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2010 Na wstępie to witam cię JacekPos. Jorguś co to, dzień świstaka? Albo Ja mam deżawu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 25 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2010 Witam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 25 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2010 Cześć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 25 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2010 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 25 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2010 Siemka:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 25 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2010 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 25 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2010 Witam Piotra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 25 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2010 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 25 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2010 Witam Szanownych Forumowiczów! Na nartach zacząlem jeździć kilkanaście lat temu będąc już w wieku mocno dorosłym. Jeżdżę rekreacyjnie, z minimalnym dążeniem do doskonalenia techniki. Z reguły wystarczy jak mi wychodzi kilka skrętów (jak naszym alpejkom w artykule na stronie głównej). Najważniejsze jest czerpanie przyjemności z rekreacji i podziwianie widoków. Pozdrawiam, Jacek Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 25 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2010 Witam cię Jorguś. Zaczynam się gubić. Dżizas to chyba jednak deżawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi