JC Napisano 25 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2010 No to jedziemy do Kaprun. Walizki spakowane, drabinka też . Tym razem powodem jest prezentacja nowej kolekcji nart Elan. Nowej - mam na myśli sezon 2011/2012. Więcej wiadomości pewnie już jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo_ski Napisano 25 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2010 ...a po co drabinka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2010 ...a po co drabinka??? Przemo poszukaj po forum to sie dowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 25 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2010 No to jedziemy do Kaprun. Walizki spakowane, drabinka też . Tym razem powodem jest prezentacja nowej kolekcji nart Elan. Nowej - mam na myśli sezon 2011/2012. Więcej wiadomości pewnie już jutro Bedziemy w Kaprun sobota niedziela. Pozdrawiam PS.Drabinka pewnie do boxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2010 Bedziemy w Kaprun sobota niedziela. Pozdrawiam PS.Drabinka pewnie do boxa Będę! To się szukamy! Pozdrowienia z Kaprun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 25 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2010 Będę! To się szukamy! Pozdrowienia z Kaprun OK. Bedziemy się szukac , tel do Ciebie mam. Po piatkowych opadach szykuje się puchowa sobota .Szerokie narty wskazane. Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2010 Właśnie wróciłem z prezentacji nowości Elana na sezon 2011/2012. Jutro od rana testy. Będzie o czym pisać. PS Właśnie odebrałem nowy NTN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2010 wymienili w nim nawet moje nazwisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 25 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2010 wymienili w nim nawet moje nazwisko fajnie mieć sławnego kolegę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 25 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2010 Właśnie odebrałem nowy NTN Rozdają w Kaprun ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2010 wymienili w nim nawet moje nazwisko Nieskromnie powiem, że moje też. Rozdają w Kaprun ? Tak, aż dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2010 Tak, aż dwa A dla kogo ten pierwszy, no bo wiadomo że przez skromność zostawisz sobie ten drugi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2010 (edytowane) A dla kogo ten pierwszy, no bo wiadomo że przez skromność zostawisz sobie ten drugi:D Oj tam, oj tam No to ruszamy na lodowiec testować nowe narty Elana. Edytowane 26 Listopad 2010 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 26 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2010 ja też od wczoraj mam NTN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2010 Dzisiaj w Kaprun , a jak nie domyślacie się jaka będzie jutro pogoda to zerknijcie tutaj: http://www.skionline.pl/pogoda/?co=pogoda&id_miejscowosci=146&pogoda_dzien=2010-11-27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2010 Elan 2011/2012 pierwsze zdjęcia Dzisiaj mieliśmy okazję testować narty Elan z kolekcji 2011/2012. Poniżej pierwsze zdjęcia nowych narty Waveflex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 26 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2010 no to jutro będzie to , co Tygrysy lubią najbardziej - kilkadziesiąt cm świeżego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2010 Dzisiaj zapowiada się piękny dzień i duuuużo pracy. Ciekawe, czy Marczello się odezwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2010 Poranek w Kaprun 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 27 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2010 Pięknie to wygląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 27 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2010 Ciekawe, czy Marczello się odezwie? Uważaj na niego,bo On robi zdjęcia i się nie ujawnia. Tak mnie zrobił w TH w zeszłym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2010 Uważaj na niego,bo On robi zdjęcia i się nie ujawnia. Tak mnie zrobił w TH w zeszłym sezonie. Tym razem chyba zapomniał aparatu, bo spotkaliśmy się osobiście , a zaraz pewnie się jeszcze raz spotkamy w nowo wybudowanych Tauern Spa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2010 Wczoraj na lodowcu przymroziła nas trochę. Rano było -17C i do tego wiaaaaało jak .... :eek: Dzisiaj przyszło ocieplenie. Teraz na górze jest -9C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2010 Możecie zobaczyć jak było / jest w Kaprun na lodowcu Kitzsteinhorn - aktualny raport narciarski: http://www.skionline.pl/stacje/?co=newsy&id_txt=3885 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2010 Możecie zobaczyć jak było / jest w Kaprun na lodowcu Kitzsteinhorn - aktualny raport narciarski: http://www.skionline.pl/stacje/?co=newsy&id_txt=3885 :eek:Ludziów tam jak mrówków:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi