lski@interia.pl Napisano 15 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2004 Kto byl na CKI i nie zdal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski-addicted Napisano 16 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2004 CKI Zakopane A ty zdales?? Byles moze na pierwszym terminie CKI?? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 17 Styczeń 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2004 CKI Zakopane Bylem i nie zdalem ewolucji,jak polowa kursu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski-addicted Napisano 17 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2004 CKI Zakopane Ja pier....ole... Ja sie wybieram na drugi termin... Widze ze nie bedzie wesolo... Mozesz cos napisac wiecej odnoscnie kursu-na priva... Bede wdzieczny... Pozdro i glowa do gory... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 18 Styczeń 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2004 CKI Zakopane Bardzo ladnie,ale nie odpowiem,bo skad mam znac Twoj adres priva? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski-addicted Napisano 18 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2004 CKI Zakopane Chyba sobie ze mnie jaja robisz... Moj adres jest jest w danych ktore mozesz sobie wyswietlic klikajac na mojego nicka... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi