JG77 Napisano 21 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2010 Witam, mam do sprzednia nową oryginalną odzież firmy SPYDER - sprowadzone na zamówienie z USA - niedostępne w Polsce. Spyder Slalom Jacket - Http://allegro.pl/oryginalna-bluza-narciarska-spyder-usa-okazja-i1331345229.html Spyder Training Short - http://allegro.pl/oryginalne-spodenki-spodnie-narciarskie-spyder-i1331346065.html Obie rzeczy rozmiar M - zupełnie nowe z metkami. POLECAM ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 21 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2010 Tyś to profesjonalny sprzedawca jest... Brakuje jeszcze linków do yebaya... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 22 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2010 amerykańskie M czyli na nasze to będzie tak koło XL-ki hehe:D w tym roku zakupiłem kurtke z pająkiem w roz. M a mam 190cm wzrostu i przecinkiem nie jestem, także trzeba po wymiarach patrzec. p.s. a z cena za bluzę to Cie przypadkiem nie poniosło za bardzo? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 22 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2010 To są rzeczy po kosztach ani złotówki nie zarabiam ,dobrałem zły rozmiar a obecnie podaję szczegółowe wymiary ja tego komfortu przy zakupie nie miałem.Opłaciłem przesyłkę , VAT,i opłatę celną na wszystko mam rachunki do sprawdzenia.Bluza jest extra slalomowa i nie ściera się a spodenki takie nawet w europie są niedostępne.Dle każdego to nie jest cóż jeden jeździ Lexusem inny Ładą i tak już jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 22 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2010 Nie przesadzaj z tymi rozmiarami określam je na nasze L -tj spodenki .one mają być luźne a bluza akurat to nasze M tak oceniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 22 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2010 a ja nie mówie że to źle tylko zazwyczaj amerykańska rozmiarówka jest zazwyczaj zawyżona, jak mierzyłem tą kurtkę w roz. XL to myślałem że się w niej utopię co do bluzy, to wiem że model 2010/2011 ale no naprawdę sporo PLN za nią chcesz:) osobiście bym tyle nie dał, ale podoba sie:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 22 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2010 Tak z ciekawosci, gdzie kupowales? .... mam taki polarek kupiony kilka sezonow temu na wysprzedazy w Race Werks, ma na ramionach male pady ale ochrony to raczej zapewnic nie moze, wtedy to kosztowalo jakies 60USD a teraz widze chodza za ponad 100:eek: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 22 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2010 Rozmiary są takie same jak u nas w sklepach. Wystarczy przymierzyć, i nie ma potem zaskoczenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 22 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2010 nie są takie same mieszkalem w usa i wiem ze ich M nijak się ma do naszego M tym bardziej jezeli np M youth men albo M men youth men to jest nasze dorosłe S coś takiego a za to męskie M no jak dla mnie coś ala L/XL 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 22 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2010 Czy takie same ??? Mam 189 cm ,a kurtkę kupiłem L/G z numerycznym oznaczeniem 52 . Co do L to się zgodzę leży idealnie jak szyta na miarę ale 52 ??? 54 jest już ciasnawe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 22 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2010 nie są takie same mieszkalem w usa i wiem ze ich M nijak się ma do naszego M tym bardziej jezeli np M youth men albo M men youth men to jest nasze dorosłe S coś takiego a za to męskie M no jak dla mnie coś ala L/XL choć jeden wie o co mi chodzi:D ja mam na kurtce rozmiar M, a Bugi może potwierdzić że mały nie jestem hehe.. ta bluza Spyder fajna co jorguś prezentuje, spodenki to już dla gumowców:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 22 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2010 SPODENKI nie koniecznie dla tyczkarzy,jeżdżę w krótkich na co dzień ,oczywiście na gumę i nawet nie ma porównania z pantalonami ,które przeszkadzają jest wygodnie ciepło i w ogóle zapomniałem o dł. spodniach ze skafandra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 22 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2010 Panowie nie wciskajcie ciemnoty rozmiarówka pająka jest taka sama w Europie i Stanach. Od paru ładnych lat kupuję ciuchy tej firmy w USA, i jeszcze mi się nie zdarzyło żeby oznaczenie europejskie różniło się wymiarami od amerykańskiego. Inaczej nie zabierałbym głosu. Swoją drogą Spyder większość swoich wyrobów szyje w Indonezji. mieszkalem w usa i wiem ze ich M nijak się ma do naszego M Nie zawsze, niektóre firmy ( szyjące w Europie ) jeszcze trzymają się pierwotnej amerykańskiej rozmiarówki. Do rzeczy- na każdej porządnej stronie producenta jest dokładna tabela, która pokazuje jakie wymiary w cm. , czy calach ( inches) odpowiadają oznaczeniu kodowemu. Są też odpowiedniki kodów dla różnych państw np. D 10 - F 204 - GB 48/50 - USA XL - CDN XL, XG. Warto patrzeć na kody państwowe, one są najmniej przekłamane. Bałaganu narobili Azjaci ( niestety u nich szyje się 90% ubrań) którzy zaczęli przydzielać amerykańskie kody ( S, M, X, XL, itd.) spod dużego ( właściwie drobnego ) palca. Niektóre firmy dbające o swój wizerunek są w stanie ich przypilnować co do odpowiedniego oznaczenia wielkości. Jednak są to firmy nieliczne. Stąd burdel w kodach wielkości. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi