jacho Napisano 15 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2004 Kupiłem okazyjnie Salomony equipe 8 3V.Nigdy nie jezdzilem karrwingowo . Ludzie twierdzą że to narty nie dla mnie tylko dla zawodowców chętnie bym się dowiedział co wy o tym sądzicie.Nie długo wyjeżdżam i nie wiem co robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski-addicted Napisano 15 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2004 Problem z Salomonami Jak chcesz moge odkupic?? Okazyjnie oczywiscie:-) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 15 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2004 Problem z Salomonami ja na takich jeżdzę i są poprostu super a innych nie suchaj nartka jest bardzo przyjemna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacho Napisano 15 Styczeń 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2004 Problem z Salomonami Lepiej mi powiedz czy naprawde to takie straszne narty i czy da sie jednak na nich zjechać bez obrażania szanownej firmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ignacy Napisano 15 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2004 Problem z Salomonami To są po pierwsze slalomki i to nie bardzo wymagające wiec spoko pojeździsz nawet jeśli określasz się na 4. Spoko na luzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi