JG77 Napisano 20 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2010 Chcę zamieścić ogłoszenie ,jak uzyskać dostęp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 20 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2010 Napisz do Admina i tyle! jeśli masz wypełniony profil,to z pewnością go uzyskasz! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 21 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2010 Administratorze !!!! dlaczego się nie odzywasz dasz mi ten dostęp ,przecież czekam już 2 -gi dzień a spieszę się .Zgóry dziękuję i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2010 Administratorze !!!! dlaczego się nie odzywasz dasz mi ten dostęp ,przecież czekam już 2 -gi dzień a spieszę się .Zgóry dziękuję i czekam Znasz kawał o biedaku, który modlił się, żeby trafił 6 w totka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2010 Administratorze !!!! dlaczego się nie odzywasz dasz mi ten dostęp ,przecież czekam już 2 -gi dzień a spieszę się .Zgóry dziękuję i czekam :Da co, masz śnieg do sprzedania i towar się topi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadek49 Napisano 21 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2010 ..I ja też czekam na zgodę Administratorze !!!! dlaczego się nie odzywasz dasz mi ten dostęp ,przecież czekam już 2 -gi dzień a spieszę się .Zgóry dziękuję i czekam JC ja też czekam !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2010 JC ja też czekam !!!! A co nie znasz kawału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 21 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2010 A co nie znasz kawału? Nie mogę patrzeć jak się "znęcasz" nad nimi . W skrócie.... Biedak prosił Boga o wygraną ,ale nie wypełniał kuponu . Wy prosicie o dostęp ale nie wypełniacie swojego profilu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadek49 Napisano 21 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2010 Nie mogę patrzeć jak się "znęcasz" nad nimi . W skrócie.... Biedak prosił Boga o wygraną ,ale nie wypełniał kuponu . Wy prosicie o dostęp ale nie wypełniacie swojego profilu. Kawał znam, ale sądziłem,że na wiadomość na PW będzie odpowiedź też na skrzynkę np. ok. A ogloszenie zamieściłem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 21 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2010 (edytowane) Nie wiem ale chyba się przepiszę do Ski Onet z tym dostępem Edytowane 21 Listopad 2010 przez JG77 uzupełnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2010 Nie wiem ale chyba się przepiszę do Ski Onet z tym dostępem Tadek42 załapał, a Tobie życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 21 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2010 Kurka Wodna na co przecież profil mam wypełniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2010 Kurka Wodna na co przecież profil mam wypełniony Widzę, że inaczej się nie da. :eek: Jak masz profil uzupełniony to i dostęp masz! Powodzenia na Onecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2010 :D:D Ale jak chłopaki co mają coś do opchnięcia wzorowo profile wypełniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 21 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2010 Widzę, że inaczej się nie da. :eek: Jak masz profil uzupełniony to i dostęp masz! Powodzenia na Onecie Iście staropolska gościnność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2010 Iście staropolska gościnność Soczek, napisałem tak, bo się przestraszyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 21 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2010 Widzę, że inaczej się nie da. :eek: Jak masz profil uzupełniony to i dostęp masz! Powodzenia na Onecie Jorguś,maj oczy na... te-le-bim-kach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 22 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2010 Jorguś,maj oczy na... te-le-bim-kach! Johny bo Ci tego posta JC wytnie. Przecież to reklama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 6 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 mógłbym dostać dostęp do giełdy? dobrze wszystko wypełniłem( dane) jeśli są jakieś zastrzeżenia co do tego proszę o uwagi i wszystko poprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 mógłbym dostać dostęp do giełdy? dobrze wszystko wypełniłem( dane) jeśli są jakieś zastrzeżenia co do tego proszę o uwagi i wszystko poprawie Już nie trzeba dostępu, każdy może wstawiać oferty, co nie oznacza "hulaj dusza piekła nie ma":rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi