Gość Bode Napisano 20 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2010 Potrzebuję gardę do kasku fischer RC4 race bo w tamtym sezonie lekko oberwałem i stwierdziłem, ze jednak trzeba się z tym raz a dobrze uporać. Czy ktoś wie gdzie mogę kupić tę gardę ? z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 20 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2010 ponawiam pytanie, czy ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? bo inaczej to będę musiał się liczyc z tym, ze jakis magik w obróbce metali mi to zrobi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 20 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2010 a nie mozesz prosto do dystrybutora pisac? najlatwiejsza droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 21 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2010 Witam ,najlepiej znaleźć adres importera i zamówić lub podadzą Ci gdzie można nabyć .Jakieś dorabiane będą tandetne .Myślę że tylko tak to zdobędziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 21 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2010 Właśnie tej drogi zakupu się obawiałem dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 23 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2010 Potrzebuję gardę do kasku fischer RC4 race bo w tamtym sezonie lekko oberwałem i stwierdziłem, ze jednak trzeba się z tym raz a dobrze uporać. Czy ktoś wie gdzie mogę kupić tę gardę ? z góry dzięki! ... sluszna decyzja, nie zawsze da sie zaslonic przed tyczka w slalomie, zobacz tutaj: http://www.dartfish.tv/Presenter.aspx?CR=p1490c3372m65131 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi