ruda.23 Napisano 19 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2010 Wiatm Poproszę o pomoc w doborze nart. Do tej pory jeżdziłam na Salomonach Verse 7 dł. 160 cm. Ja mam wzrost 166 cm waga 70 kg. Umiejętności - sredniozaawansowane, na nartach spędzam ok 14-20 dni od 5 sezonów. Wypatrzyłam sobie narty Fischer Exhale my style. Poproszę o opinie czy to dobry wybór i jaką długość kupić.A może jakieś inne narty w tych pieniądzach? Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marucha Napisano 20 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2010 Wiatm Wypatrzyłam sobie narty Fischer Exhale my style. Poproszę o opinie czy to dobry wybór i jaką długość kupić.A może jakieś inne narty w tych pieniądzach? Witam Powinno być dobrze. Jeździsz na nartach długości 160cm i tego mniej więcej się trzymaj. Jeżeli trochę bardziej ambitnie to np. coś z tych: http://www.skionline.pl/worldskitest/?co=test&sezon=10/11&id_kategorii=4 Trochę mało o Sobie piszesz - dlaczego chcesz zmienić, czego oczekujesz od nowych nart, jak lubisz jeździć? Może wtedy ktoś napisze bardziej konkretnie. Pozdrawiam Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi