zzocha Napisano 15 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2010 (edytowane) Wybieram sie 22 stycznia do Valfréjus jest to oferta Last minute oferowana przez Snowtrex i troszeczkę zastanawia mnie cena,ponieważ wynosi ona 498zł za nocleg z karnetem na tydzień .Nie chciałbym władować się na jakąś minę .Może ktoś coś napisze i pomoże. Edytowane 15 Listopad 2010 przez zzocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 15 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2010 Biuro jest OK - byłem z nimi na wyjazdach i to co było w ofercie było też na miejscu - co do ceny jest faktycznie rewelacyjna - nie znam jednak tego regionu może tam jest kiepsko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 16 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2010 Wybieram sie 22 stycznia do Valfréjus jest to oferta Last minute oferowana przez Snowtrex i troszeczkę zastanawia mnie cena,ponieważ wynosi ona 498zł za nocleg z karnetem na tydzień .Nie chciałbym władować się na jakąś minę .Może ktoś coś napisze i pomoże. Jaka cena taki ośrodek:rolleyes:. Blisko do Orelle - skipass "Valfrajera" przy niewielkiej dopłacie działa również w Val Thorens (25km) i tam powinieneś zaplanować dwa z sześciu dni na nartach. Najlepiej te najbardziej pogodne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 16 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2010 Jak za te pieniądze nie przyjdzie mi spać w samochodzie to napewno odwiedzę VAL THORENS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 16 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2010 Jak za te pieniądze nie przyjdzie mi spać w samochodzie to napewno odwiedzę VAL THORENS Nie nie. To solidne biuro. Ośrodek tani i sezon niski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 16 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2010 Valfréjus .......Nie chciałbym władować się na jakąś minę byłem w tym ośrodku na 2 tygodniowym urlopie i wcale nie było nudno, sporo jeździliśmy poza trasami, 3 wycieczki do 3 Dolin a także La Norma, Aussois, Valmenier 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi