Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Nartki na sezon 2010/2011

staszek2323

Rekomendowane odpowiedzi

jak dla mnie to te "czipy" to jest tylko bajer ale jak tam kto woli:)

Nie bajer ,nie bajer.;)

Ja już tak myślałem jakby tak zamontować tę nartę do takiej maszyny co by tą nartą całą noc trzęsło tak jak na stoku.

I ten Chip by se tak nakumulował tegp pronda we sobie.:P

To rano by miała takiego powera taka narta ,że HEJ. ;):D

I to by se był bajer Boogi.

A tak to jest zwykły chwyt marketingowy.:cool:

• Like 1

jak dla mnie to te "czipy" to jest tylko bajer ale jak tam kto woli:)

Wydaje mi się, że masz racje:)

Zresztą pierwsze wyniki PŚ to potwierdzają, poza Marysią Ryż nikogo z HEAD-a na pudle nie było;).

I mam w konkursie "zeroooo"

Tak Figo, jak przez cały dzień pojeździsz, to potem zakumulują tego prąda i na jazdę nocną jak znalazł:D:D tylko latarkę podłączyć.

Edytowane przez Piotr_67

Wydaje mi się, że masz racje:)

Zresztą pierwsze wyniki PŚ to potwierdzają, poza Marysią Ryż nikogo z HEAD-a na pudle nie było;).

I mam w konkursie "zeroooo"

zaczekaj na konkurencje szybkościowo już w najbliższy weekend:D Speedoholicy się pokaża, Miller, Cuche, Svindal, Ligety, bedzie sie działo:)

zaczekaj na konkurencje szybkościowo już w najbliższy weekend:D Speedoholicy się pokaża, Miller, Cuche, Svindal, Ligety, bedzie sie działo:)

Ja nie neguję, ale te narty mają oddawać energię ze skrętu, a speedoholicy jak wiadomo jeżdżą głównie na wprost:D:D:D.

Nie mniej i tak ich będę obstawiał, może wreszcie jakieś punkty PŚ zarobię.

Nie wiem czy działa kers/chip/,nie miałem okazji jeszcze sprawdzić,ale jeśli faktycznie działa i jest to dopalacz turbo w fazie kończenia skrętu:rolleyes:,to już się boję,aby nie zakończyć tego skrętu z wytrzewieniem na jakimś drzewie lub słupie:eek:;):DNarty nie wyglądają na zabawki;)

Nie wiem czy działa kers/chip/,nie miałem okazji jeszcze sprawdzić,ale jeśli faktycznie działa i jest to dopalacz turbo w fazie kończenia skrętu:rolleyes:,to już się boję,aby nie zakończyć tego skrętu z wytrzewieniem na jakimś drzewie lub słupie:eek:;):DNarty nie wyglądają na zabawki;)

Darku moje Speedy są już w drodze do mnie, kurier wiezie:D jutro bede miał je w swoich rękach hehe.. i w grudniu sprawdzamy działanie kers'a:D

[YOUTUBE]

[/YOUTUBE]

a tu kolejna produkcja Head'a!

• Like 1

A mi sie przypadkowo i okazyjnie trafiły narty Fischer Motive 80, nie mają co prawda systemu KERS, Chipa, nie śmiga na nich Bode ani Lindsey ale moze dadzą radę:D Oto one, w sumie dobrze by się nadały na boazerię albo na płot niemniej wypróbuję je:

http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=3110&id_modelu=4302

a mi dziś kurier dostarczył moje nowe deseczki:D:D aj.. nie mog się doczekac jazdy na nich! od samego patrzenia uzależniają od szybkości hehe..

I'm speedoholic!:D

Gratulacje,będziesz chyba szybszy w testowniu "kers":D,widzę,że za pare dni atakujesz kaunertal:rolleyes:.Dobre miejsce na test tych nart:rolleyes:

• Like 1

Gratulacje,będziesz chyba szybszy w testowniu "kers":D,widzę,że za pare dni atakujesz kaunertal:rolleyes:.Dobre miejsce na test tych nart:rolleyes:

już w przyszłą sobotę będe rozpoczynał jazdę oj będzie gdzie sprawdzac:) widzę że znasz kaunertal jeśli tak piszesz to wiesz że jest parę miejsc do konkretnego pójścia na całośc:D

ja byłem dwa i teraz jade trzeci raz:) widzę że też lubisz wracac tam gdzie już jeżdziłeś hehe.. tak samo jak ja, choc planujemy sobotę zaliczyc na Serfaus Fiss-Ladis, i gdzieś w środku jeden lub dwa dni na Pitztal ale to wszystko zależy od pogody jak będzie:) w tym roku się nie wybierasz?:) są dobre trasy, np prowadzące z tej nowo otwartej gondoli co lewo odchodzi..

no dojazd jest meczący hehe, wiem coś o tym:) w tamtym roku byliśmy kilka razy ski-busem ale to też meczy, ja jeżdze w grudnie na Free-ski, a ten Pitztal to właśnie w ramach karnetu, wyczaiłem na stronie o tym o ktoś też pisał na forum. No a nartki póki co sobie leżą w pokoju, jakieś rzepy musze skombinować bo mi nie przysłali nic gratis:P