MB Napisano 22 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2010 jak dla mnie to te "czipy" to jest tylko bajer ale jak tam kto woli:) Nie bajer ,nie bajer. Ja już tak myślałem jakby tak zamontować tę nartę do takiej maszyny co by tą nartą całą noc trzęsło tak jak na stoku. I ten Chip by se tak nakumulował tegp pronda we sobie. To rano by miała takiego powera taka narta ,że HEJ. I to by se był bajer Boogi. A tak to jest zwykły chwyt marketingowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 22 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2010 jak dla mnie to te "czipy" to jest tylko bajer ale jak tam kto woli:) może i tak co nie zmienia faktu że narty zapie....ją jak dla mnie, bo ktoś kiedyś pisał że nie mają jaj, akurat ja inaczej uważam.. a Supershape'y już w drodze na południe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 22 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2010 (edytowane) jak dla mnie to te "czipy" to jest tylko bajer ale jak tam kto woli:) Wydaje mi się, że masz racje:) Zresztą pierwsze wyniki PŚ to potwierdzają, poza Marysią Ryż nikogo z HEAD-a na pudle nie było;). I mam w konkursie "zeroooo" Tak Figo, jak przez cały dzień pojeździsz, to potem zakumulują tego prąda i na jazdę nocną jak znalazł:D tylko latarkę podłączyć. Edytowane 22 Listopad 2010 przez Piotr_67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 22 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2010 Wydaje mi się, że masz racje:) Zresztą pierwsze wyniki PŚ to potwierdzają, poza Marysią Ryż nikogo z HEAD-a na pudle nie było;). I mam w konkursie "zeroooo" zaczekaj na konkurencje szybkościowo już w najbliższy weekend:D Speedoholicy się pokaża, Miller, Cuche, Svindal, Ligety, bedzie sie działo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 22 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2010 zaczekaj na konkurencje szybkościowo już w najbliższy weekend:D Speedoholicy się pokaża, Miller, Cuche, Svindal, Ligety, bedzie sie działo:) Ja nie neguję, ale te narty mają oddawać energię ze skrętu, a speedoholicy jak wiadomo jeżdżą głównie na wprost:D:D:D. Nie mniej i tak ich będę obstawiał, może wreszcie jakieś punkty PŚ zarobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 22 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2010 Nie wiem czy działa kers/chip/,nie miałem okazji jeszcze sprawdzić,ale jeśli faktycznie działa i jest to dopalacz turbo w fazie kończenia skrętu:rolleyes:,to już się boję,aby nie zakończyć tego skrętu z wytrzewieniem na jakimś drzewie lub słupie:eek::DNarty nie wyglądają na zabawki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 22 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2010 Nie wiem czy działa kers/chip/,nie miałem okazji jeszcze sprawdzić,ale jeśli faktycznie działa i jest to dopalacz turbo w fazie kończenia skrętu:rolleyes:,to już się boję,aby nie zakończyć tego skrętu z wytrzewieniem na jakimś drzewie lub słupie:eek::DNarty nie wyglądają na zabawki;) Darku moje Speedy są już w drodze do mnie, kurier wiezie:D jutro bede miał je w swoich rękach hehe.. i w grudniu sprawdzamy działanie kers'a:D [YOUTUBE] [/YOUTUBE] a tu kolejna produkcja Head'a! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 22 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2010 A mi sie przypadkowo i okazyjnie trafiły narty Fischer Motive 80, nie mają co prawda systemu KERS, Chipa, nie śmiga na nich Bode ani Lindsey ale moze dadzą radę Oto one, w sumie dobrze by się nadały na boazerię albo na płot niemniej wypróbuję je: http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=3110&id_modelu=4302 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 22 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2010 Zabawki na ten sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 22 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2010 Zabawki na ten sezon aj widze że forumowicze bedą szalec na nowościach w tym sezonie, pięknie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 23 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2010 a mi dziś kurier dostarczył moje nowe deseczki:D:D aj.. nie mog się doczekac jazdy na nich! od samego patrzenia uzależniają od szybkości hehe.. I'm speedoholic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 23 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2010 a mi dziś kurier dostarczył moje nowe deseczki:D:D aj.. nie mog się doczekac jazdy na nich! od samego patrzenia uzależniają od szybkości hehe.. I'm speedoholic! Gratulacje,będziesz chyba szybszy w testowniu "kers":D,widzę,że za pare dni atakujesz kaunertal:rolleyes:.Dobre miejsce na test tych nart:rolleyes: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 23 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2010 Gratulacje,będziesz chyba szybszy w testowniu "kers":D,widzę,że za pare dni atakujesz kaunertal:rolleyes:.Dobre miejsce na test tych nart:rolleyes: już w przyszłą sobotę będe rozpoczynał jazdę oj będzie gdzie sprawdzac:) widzę że znasz kaunertal jeśli tak piszesz to wiesz że jest parę miejsc do konkretnego pójścia na całośc:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 23 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2010 Oj znam:D,a drzewa rosną tylko na skałach;):DPiekne szerokie trasy,łatwe-takie najlepsze do testowania nowego "szybkiego" sprzętu:rolleyes:Byłem tam 3 razy i dalej mi się podoba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 23 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2010 ja byłem dwa i teraz jade trzeci raz:) widzę że też lubisz wracac tam gdzie już jeżdziłeś hehe.. tak samo jak ja, choc planujemy sobotę zaliczyc na Serfaus Fiss-Ladis, i gdzieś w środku jeden lub dwa dni na Pitztal ale to wszystko zależy od pogody jak będzie:) w tym roku się nie wybierasz? są dobre trasy, np prowadzące z tej nowo otwartej gondoli co lewo odchodzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 23 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2010 w tym roku się nie wybierasz? są dobre trasy, np prowadzące z tej nowo otwartej gondoli co lewo odchodzi.. Dziś nie,trasy od gondoli zjechane,polecam wypad na Pitztal/w ramach karnetu/.Może w maju:p,chociaż ten dojazd mnie wk....:DOstanio byłem w maju 2010:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 24 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2010 no dojazd jest meczący hehe, wiem coś o tym:) w tamtym roku byliśmy kilka razy ski-busem ale to też meczy, ja jeżdze w grudnie na Free-ski, a ten Pitztal to właśnie w ramach karnetu, wyczaiłem na stronie o tym o ktoś też pisał na forum. No a nartki póki co sobie leżą w pokoju, jakieś rzepy musze skombinować bo mi nie przysłali nic gratis:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi