faza Napisano 11 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2010 Witam mam pewien kłopot bo chciałbym zmienić narty na lepsze bo moje stare już się zużyły jezdziłem na atomic sl9 myślę teraz o narcie np head hip lub head word cup blizard GSC IQ speedcarve. napiszcie proszę jaka narta była by lepsza a moża inna... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marucha Napisano 12 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2010 Witam Nic o sobie nie piszesz, więc trudno zgadnąć, co to znaczy ,,lepsze od SL 9":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faza Napisano 12 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2010 jezdze na nartach od 9 lat moje umiejętności oceniam na 8 dotej pory jezdzilem na sl9 chciałbym zmienić na jakąś inną nartę lepszą od sl chociaż na tej narcie sie bardzo dobrze jezdzi ale chciałbym sorubiwać coś szybszego i agresywnijszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 12 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2010 ale co chcesz sprobować jakim skrętem ? lepsza od sl? sl to grupa nart wiec nie ma nic lepszego od sl moga być lepsze narty od tych ktore masz napisz jak jeździsz skręt itd bo agresywne to mogą być i gigantki i allroundy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 12 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2010 jezdze na nartach od 9 lat moje umiejętności oceniam na 8 dotej pory jezdzilem na sl9 chciałbym zmienić na jakąś inną nartę lepszą od sl chociaż na tej narcie sie bardzo dobrze jezdzi ale chciałbym sorubiwać coś szybszego i agresywnijszego To zostały Ci jeszcze slalomówki komórkowe-szybszego i agresywnijszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 13 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2010 (edytowane) , co to znaczy ,,lepsze od SL 9":) prawie wszystko jest lepsze od tej narty jezdze na nartach od 9 lat moje umiejętności oceniam na 8 dotej pory jezdzilem na sl9 chciałbym zmienić na jakąś inną nartę lepszą od sl chociaż na tej narcie sie bardzo dobrze jezdzi ale chciałbym sorubiwać coś szybszego i agresywnijszego szybsze i agresywniejsze od sl porządny gs , lepsze od sl zależy co kto lubi ale jedna para to zamało Edytowane 13 Listopad 2010 przez 1973marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faza Napisano 13 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2010 wolę długie skręty ale krótkim też daje rade myślałem żeby kupić heady chip 66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi