Mitek Napisano 9 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2010 (edytowane) Cześć Nie traktujcie tego jako jakąś prowokację. Mając zaufanie do członków skionline chciałem po prostu cos sprawdzić. Pytanie jest takie: Kto z was ewentualnie znanych Wam ludzi potrafi tak pojechać: [YOUTUBE]a_WmsL-6szI[/YOUTUBE] Tak to znaczy tak!. Pełna pyta pełna kontrola, skręt ciety w szybkim rytmie bez zachwiań. Od razu zaznaczam - ja nie potrafie i uważam, że ten demonstrator (jest jeszcze parę ogólnie znanych filmów z tym gosciem w sieci) jeździ na 10. Pozdrawiam serdecznie Edytowane 9 Listopad 2010 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 9 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2010 Według mnie (znam osobiście tylko jednego forumowicza Skionline). Podobnie jak na filmiku Mitka albo nawet lepiej jeździ Hucu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 9 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2010 JC, SB, ekipa z Pawłowic. JA NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 9 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2010 JC, SB, ekipa z Pawłowic. JA NIE Widzę mysiek,że przejazd ekipy skionline we Witowie pozostawił niezatarte wspomnienia.:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malwaski Napisano 9 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2010 Mitek zawiodłeś mnie, na takim stoku wg. tego co piszesz na forum to dla Ciebie powinna być " bułka z masłem ". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 9 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2010 Widzę mysiek,że przejazd ekipy skionline we Witowie pozostawił niezatarte wspomnienia.:D:D:D Pozamiatane :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 9 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2010 Ja znam parę osób jedna z nich to nasz forumowicz /mr shred/ reszta to osoby z klubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.B Napisano 9 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2010 chyba po tygodniu nauki u dobrego INSTRUKTORA STIN to każdy tak śmiga:D P.S jak zwykle to nie jest prowokacja w twoim stylu,tylko wrzucenie granatu do kuchni cioci Kloci..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra Napisano 9 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2010 Wydaje mi się, że dwóch z moich przyjaciół tak śmiga, ale niestety nie udzielają się na forum:( ja to tylko pomarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 9 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2010 Kamerzyste prosze. Moze byc Stubai 11.11. godz. 9.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 9 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2010 Kamerzyste prosze. Moze byc Stubai 11.11. godz. 9.00 No w końcu! Kto nagra Alfredoo ? "Must see" dla tego filmu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 9 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2010 Mitek Podpuszczaczu Rozkumaj na jakich nartach jezdzi Zoltek (dlugosc) co by nie bylo, ze wzialem lepsze narty:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 9 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2010 Mitek Podpuszczaczu Rozkumaj na jakich nartach jezdzi Zoltek (dlugosc) co by nie bylo, ze wzialem lepsze narty:). Zoltek to niejaki Richard Berger. Napisz do niego i sie spytaj, tu jest jego strona: http://www.sportsunity.com/spe/ric/index.html I jego email: richi@sportsunity.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 9 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150117373857571 ukazał się krótki filmik heada podsumowujący sezon 09/10 nie wiem, czy niezalogowani mogą go obejżeć, ale może komuś się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2010 (edytowane) Cześć Ja na poważnie a Wy jak zwykle - podsmiech....i. Ale poważnie jestem zaskoczony, że mamy tylu dobrych na forumie. Jak pisalem dla mnie ten rytm jest raczej nieosiągalny z taką kontrolą - moze 4-5 skretów ale w długiej skwencji bez szans. Jeszce jedna prośba: Czy osoby wymienione jako te które umią moglyby potwierdzić, że tak jest rzeczywiście? Pozdrawiam PS Jack jesteś pewien że to ten koleś? Pozdro Edytowane 9 Listopad 2010 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 9 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2010 PS Jack jesteś pewien że to ten koleś? Tak. Wrzuc sobie w wyszukiwanie na youtube Richard Berger. Tu troche informacji przetlumaczonych: http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.sportsunity.com%2Fspe%2Fric%2F03.html&act=url Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2010 Kamerzyste prosze. Moze byc Stubai 11.11. godz. 9.00 Alfredo - ok 10.00 przy górnej stacji gondoli Gamsgarten II. Będę w zielonej kurtce z plecakiem, pewnie z kamera w ręku lub aparatem Potem jadę filmować zawody. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2010 Cześć Mitek zawiodłeś mnie, na takim stoku wg. tego co piszesz na forum to dla Ciebie powinna być " bułka z masłem ". Sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2010 Alfredo - ok 10.00 przy górnej stacji gondoli Gamsgarten II. Będę w zielonej kurtce z plecakiem, pewnie z kamera w ręku lub aparatem Potem jadę filmować zawody. Rękawice zostały rzucone Ciekawe czy zostaną podjęte przez alfredo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 10 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2010 (edytowane) Rękawice zostały rzucone nie rzucone, a podane i nie rękawice, tylko ręce - zawsze pozytywnie nastawiony - :"Stubai-owców" pozdrawiam wirtualnie jutro z Molka ! pozdro jahu ps. w temacie - rytm, tempo, agresja, szybkość z krawędzi na krawędź, pewność "stania" nad nartami itd.. - zawodnicza - świetny Demonstrator ! - tak widziałbym dobrego Instruktora - a nie popisy i pławienie się w pługach i kątowych "technikach" w nieskończoność - już chyba Jarek kiedyś ten temat poruszał jednoznacznie .. - problem delikatny, bo dotyka kwestii kasy ze szkoleń i jakości techniki własnej "Instruktorów" Edytowane 10 Listopad 2010 przez jahu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 10 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2010 Alfredo - ok 10.00 przy górnej stacji gondoli Gamsgarten II. Będę w zielonej kurtce z plecakiem, pewnie z kamera w ręku lub aparatem Potem jadę filmować zawody. Dziekuje JC, bede. Rozpoznam, jak nie po kurtce to po blondynce z dlugimi wlosami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 10 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2010 Z tego co mozna o nim przeczytac to Richard Berger nazywany Richi posiada te wszystkie wymianione przez Jaha tytuly z instruktorem wlacznie. To co ogladamy nie ma nic wspolnego z nauczaniem jazdy na nartach a raczej prezentacja mozliwosci jazdy. Na jego filmach sa rozne predkosci odtwarzania, montaze sekwencji co w zadnym stopniu nie pomniejsza jego kunsztu. "Mlody szczun" 68 r. urodzenia . austryjak dzialajacy w Japonii stad te azjatyckie komentarze choc on mowi po niemiecku. Jezdzi na Head, domyslam sie, ze klasyczny slalomowy podzial 165 cm r 13. Dla mnie to najlepszy "prezentator" agresywnego narciarstwa jakiego widzialem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 11 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2010 Cześć Nie traktujcie tego jako jakąś prowokację. Mając zaufanie do członków skionline chciałem po prostu cos sprawdzić. Pytanie jest takie: Kto z was ewentualnie znanych Wam ludzi potrafi tak pojechać: [YOUTUBE]a_WmsL-6szI[/YOUTUBE] Tak to znaczy tak!. Pełna pyta pełna kontrola, skręt ciety w szybkim rytmie bez zachwiań. Od razu zaznaczam - ja nie potrafie i uważam, że ten demonstrator (jest jeszcze parę ogólnie znanych filmów z tym gosciem w sieci) jeździ na 10. Pozdrawiam serdecznie Jeszcze w zeszłym sezonie jeździłem podobnie (przed skasowaniem płotków w Skicenter Pracica) Podstawa to dobre narty ale najważniejsze są bardzo szybkie nogi Dla mnie przyjemność z takiej jazdy jest niesamowita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 13 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2010 Alfredo - ok 10.00 przy górnej stacji gondoli Gamsgarten II. Będę w zielonej kurtce z plecakiem, pewnie z kamera w ręku lub aparatem Potem jadę filmować zawody. i jak z filmikiem będzie coś czy nie do porównania:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2010 i jak z filmikiem będzie coś czy nie do porównania:D Nie na razie nie ma filmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi