mysiauek Napisano 9 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2010 No niestety do sztucznego oświetlania jest przeznaczona tylko i wyłącznie w każdych goglach szybka Clear czyli bez zabarwienia. Szybka sa albo Vermillion albo Modulator Vermilion co do OTG to jest Model Y6 z modulatorem 289zł vermilion 219zł Y6 O ile można dostać szybkę clear wentylowaną i jeszcze w goglach OTG ... widizałeś takie? Odkąd poznałem jazdę w X-Changeach przy sztucznym świetle mogę powiedizeć, że nie tylko clear działa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozpa Napisano 9 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2010 podłaczę się do tema tu myślę że szybki niebieskie a takie widziałem u kilku zawodników w Szladming (TV oczywiście) są ok, a takie (jako wymienne) opyla/opylał Scott w serii chyba WC (białe),sam pomykam przy elektryce w...lustrzankach g... widać, ale jak kobity na to lecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaBB Napisano 10 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2010 podłaczę się do tema tu myślę że szybki niebieskie a takie widziałem u kilku zawodników w Szladming (TV oczywiście) są ok, a takie (jako wymienne) opyla/opylał Scott w serii chyba WC (białe),sam pomykam przy elektryce w...lustrzankach g... widać, ale jak kobity na to lecą Miałem kiedyś Scotty ICON z niebieska szybką fajne ktoś kiedyś podrzucił mi sprawdzenie różowych przerzuciłem i przy takich już zostanę do końca swoich dni Po prostu kontrast widzenia przy różowym kolorze jest naprawdę rewelacyjny. Rzadko jeżdżę przy sztucznym oświetleniu i jest mi trudno powiedzieć jaki kolor najlepszy. Tak jak pisałem Katalogowo firmy podają że Clear jest do sztucznego oświetlenia najlepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaBB Napisano 10 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2010 O ile można dostać szybkę clear wentylowaną i jeszcze w goglach OTG ... widizałeś takie? Odkąd poznałem jazdę w X-Changeach przy sztucznym świetle mogę powiedizeć, że nie tylko clear działa! Rzucę okiem w najbliższych dniach w nowe katalogi i dam ci znać czy jest gdzieś w ofercie Clear wentylowana i gogle na okulary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 12 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2010 Czy we Wrocławiu ktoś widział te Carrera X-Change, chciałbym cyknąć przymiarkę i wybrać dodatkową szybkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2010 Na tym zdjęciu mam gogle Carrera X-Change Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 13 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2010 No patrzcie, następny Chwalipięta Czopka też ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 13 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2010 JC no to teraz +10 do lansu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkasik Napisano 14 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2010 jakie nartki dla średniozaawansowanej Witam Pomozcie wybrac nartki.Swoje umiejętności oceniam 5-6.Moj wzrost 164 waga (wstyd)75 .Podobają mi sie nast modele: Atomic cloud 8 ew 9 Dynastar exclusive acitve Blizzard viva passion IQ Dlugosc miedzy 148 a 153 co o tym myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi