MB Napisano 13 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2010 Było super ,dziękuję wszystkim. Miały być jakieś tam fazy anie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek.m77 Napisano 13 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2010 Ja również dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 13 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2010 Miały być jakieś tam fazy anie było. No może lekka faza fazunia... :DJeszcze fotka z telefonu,którą nie udało się mi wysłać online : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 13 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2010 Było super ,dziękuję wszystkim. Miały być jakieś tam fazy anie było. Mnie głowa boli;) Również dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 13 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2010 (edytowane) Obecność na WZF 12XI2010 Obecni byli; Marek m.77 Figo i SB od lewej Boogie Marzenka i jej mąż wojtuś 81 Johny i Dżonka zdjęcia kiepskiej jakości bo z telefonu Edytowane 13 Listopad 2010 przez MB opis fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2010 Siedzicie jeszcze w Rogatej, bo właśnie dojechałem ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 13 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2010 nie, ale jak coś to mogę tam być za 20 min:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2010 nie, ale jak coś to mogę tam być za 20 min:D Już nic nie piszę, bo znając Ciebie będę musiał zaraz się zebrać i faktycznie pojechać do Rogatej :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 13 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2010 Już nic nie piszę, bo znając Ciebie będę musiał zaraz się zebrać i faktycznie pojechać do Rogatej :eek: Do duu..duszy taka robota, ja już w butach, wróciłem się tylko kompa wyłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2010 Do duu..duszy taka robota, ja już w butach, wróciłem się tylko kompa wyłączyć Całe szczęście, że masz kłopoty z pamięcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi