wojtus81 Napisano 3 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2010 Czyli ustalone 12.11.2010 spotkanie w Rogatej podajcie jeszcze tylko konkretną godzinę i będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2010 (edytowane) Rogata-spotkanie 12.11 No to powiedzmy 18 Edytowane 10 Listopad 2010 przez SB Wytłuściłem i pogrubiłem godzinę spotkania, bo docierają do mnie sygnały że nie wiadomo o której... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2010 Ale sobie wymyśliliście. Mnie nie będzie. Ale będę myślał o Was ... po nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2010 Ale sobie wymyśliliście. Mnie nie będzie. Ale będę myślał o Was ... po nartach No to zrobimy poprawiny:D, tylko powiedz kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 3 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2010 mi godzina pasuje ale z tego co wiem to chłopaki chcieli trochę wczesniej się spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2010 mi godzina pasuje ale z tego co wiem to chłopaki chcieli trochę wczesniej się spotkać No to niech się odezwą i negocjują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2010 (edytowane) Mnie 18-ta pasuję. Edytowane 10 Listopad 2010 przez SB Wytłuściłem i pogrubiłem godzinę spotkania, bo docierają do mnie sygnały że nie wiadomo o której... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 4 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2010 (edytowane) Mnie 18-ta pasuje. ... i każda inna też Edytowane 10 Listopad 2010 przez SB Wytłuściłem i pogrubiłem godzinę spotkania, bo docierają do mnie sygnały że nie wiadomo o której... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 4 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2010 ja sie dostosuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 4 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2010 (edytowane) no to sprawa wygląda na dogadana, więc 18 w Rogatej Wytłuściłem i pogrubiłem godzinę spotkania, bo docierają do mnie sygnały że nie wiadomo o której... Edytowane 10 Listopad 2010 przez SB Wytłuściłem i pogrubiłem godzinę spotkania, bo docierają do mnie sygnały że nie wiadomo o której... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2010 chopy jak mam tam dojechac od katowic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2010 chopy jak mam tam dojechac od katowic? Ciśniesz na Szczyrk, za miastem po prawej BP, najbliższe skrzyżowanie z światłami w lewo, jak skręcisz to po prawo masz Gemini Park(galeria handlowa), zaraz za Gemini skręcasz w prawo w ul. Leszczyńską. Rogata jest właśnie przy tej ulicy po prawej stronie w odległości od Gemini 500-700 m. Taki paskudny wjazd z ul leszczyńskiej na parking bo droga idzie po łuku:mad:. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2010 ok ok dam rade jak coś będe dzwonił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 9 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2010 Jak się wyrobie z czasem to zawitam do Was:) Po południu jedę do Gliwic na szkolenie z czegoś takiego, i po tym weekendzie jak coś to będe umiał Was ratować z podobnych opresji;): Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2010 Jak się wyrobie z czasem to zawitam do Was:) Jak się nie wyrobisz to też przyjedź . W Rogatej jest kibel.:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2010 Jak się nie wyrobisz to też przyjedź . Jak się spóźni, to musi się liczyć z tym że będzie miał do czynienia z gośćmi w stanie nieważkości, czyli tak zwana 2 faza skrętu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 10 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2010 Jak się spóźni, to musi się liczyć z tym że będzie miał do czynienia z gośćmi w stanie nieważkości, czyli tak zwana 2 faza skrętu;) no i ta 2 faza musi być dynamiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2010 no i ta 2 faza musi być dynamiczna Tylko żeby nie docisnąć za mocno w tej drugiej fazie :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 10 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2010 będzie dobrze nia ma co john na ryby jeździ to wprawę ma wiec nawet jak pociśnie za mocno i złapie nadsterowność to kontrola trakcji będzie ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2010 będzie dobrze nia ma co john na ryby jeździ to wprawę ma wiec nawet jak pociśnie za mocno i złapie nadsterowność to kontrola trakcji będzie ;-) Na wszelki wypadek wezmę ze sobą "nawigację",tj. Dżonkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 12 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2010 spoko spoko ja nawigacji nie mam ale przyjade do zobaczenia do 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 12 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2010 dzieki wszystkim co przybyli za spotkanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 12 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2010 My również bardzo dziekujemy za miłe spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 12 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2010 I ja dziękuję,miło było tak sobie pogawędzić. Szkoda,że Kowalczuk się nie pojawił,chyba mnie nie lubi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 12 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2010 wojtek i sory za marcina na cb:D myslalem o pawłowicach i tak mi sie polło:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi