Ghoost Napisano 3 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2010 (edytowane) Witam i pozdrawiam wszystkich użytkowników skionline.pl mam do Was gorącą prośbę ... chodzi o ocenę zakupionego przeze mnie sprzętu tj. Narty Rossignol Zenith Z3 oraz buty Salomon Mission 770 (sprzęt używany) to będzie mój drugi sezon na nartach wg. skali forum ocena to jakieś 3-4. Jazda po naszych stokach (z racji "pochodzenia" głównie Szczyrk). Waga : 70 kg Wzrost: 173 Wiek : 25. Przed zakupem prześledziłem forum i wiem że mogę liczyć na wasze cenne opinie.Pozdrawiam. Edytowane 3 Listopad 2010 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 3 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2010 no dobra narty ok i buty też a jaka jest długość tych nart? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marucha Napisano 3 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2010 Witam Kupiłeś, więc nie ma nad czym debatować Fajne narty - dla Ciebie mocno ,,rozwojowe'' - wystarczą na kilka sezonów (kupiłeś długość 162cm?). Buty na dzisiaj też w porządku, byle dobrze dopasowane. Reszty dowiesz się na śniegu:) Powodzenia Mirek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 3 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2010 marucha nie wydaje mi sie zeby te narty były w tym wypadku mocno rozwojowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marucha Napisano 3 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2010 marucha nie wydaje mi sie zeby te narty były w tym wypadku mocno rozwojowe Nie będę się przy tym upierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 3 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2010 jak dla mnie to był dobry wybór ale pytanie jaka dlugość bo model nart jako taki jest ok tylko zalezy czy w odp długości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marucha Napisano 3 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2010 jak dla mnie to był dobry wybór ale pytanie jaka dlugość Uważam tak samo - napisałem ,,mocno rozwojowy'' w sensie ,że wystarczy na chwilę - na jak długo, to oczywiście zależy od postępów i oczekiwań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 3 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2010 no to sie nie zrozumielismy hehe czyli no mamy to samo zdanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 3 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2010 Tak, to mogą być bardzo dobre narty dla Ciebie - ale jaka jest ich długość bo to podstawa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghoost Napisano 3 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2010 Długość 162 cm, a co do tego , że "skoro już kupiłem to nie ma nad czym debatować" to mam w razie czego możliwość odwrotu i to dlatego pytam o opinie ekspertów.Dzięki wielkie za wszystkie odpowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marucha Napisano 3 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2010 Przecież była debata:D Mnie do ekspertów nie zaliczaj:D Jeszcze raz powodzenia i zadowolenia z zakupów:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 3 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2010 z długością jest bardzo dobrze dobry wybór oby teraz Ci służyły:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghoost Napisano 3 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2010 z długością jest bardzo dobrze dobry wybór oby teraz Ci służyły:) Mam taką nadzieję...dobrze że jest się kogo zapytać a dzięki forum jest gdzie zaczerpnąć informacji.Szkoda, że w momencie zakupów nie ma tak kompetentnych osób pod ręką...było by o nieeeeebo łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi