lokiec3 Napisano 3 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2010 Szkoda że takie krótkie bo już by były moje: http://allegro.pl/narty-rtc-wiazania-salomon-s-850-plyta-148-i1303593832.html Zwróćcie uwagę na płytę. Nie byle jaka robota. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo88 Napisano 3 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2010 Płyta Hangl. Dla amatorów fun'u i posiadaczy zdrowych kolan;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 3 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2010 e tam 148 idealne ja mam 182 i moze bym zalicytowal... turbo88 nie wiem czy to pisze tata czy junior ale wpadne jakos do was narty na serwis zostawić ale jeszcze nie wiem kiery:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo88 Napisano 3 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2010 Na forum tylko Junior pisze;) Spoko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 3 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2010 Łokciu tutaj tu masz duży wybór używek w różnych długościach i nie trzeba licytować. swoją drogą pierwszym postem chyba wywołałeś lawinę zainteresowania ps. Bugi odpuść ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo88 Napisano 4 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2010 Gdyby kogoś interesowała taka płyta to mam taką na sprzedaż. Nowa, wole sobie nieprzypominać ile kosztowała. Cena do uzgodnienia http://zapodaj.net/36cfacf3f7e1.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi