staszek2323 Napisano 2 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2010 Kupiłem dzisiaj okazjonalnie za 100 zł 2 pary nart jedne to Atomic Beta Race Caru 9'20 a drugie to Salomon Verse 9 obydwie pary są na 170 Wiem że są to dosyć stare narty nigdy na nich nie jeździłem che zostawić 1 parę bo mam już kupca na drugą I ptanko do was którą narty byście polecili żebym sobie zostawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marucha Napisano 2 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2010 Za te pieniądze zostaw obie:) Popróbujesz na śniegu - wtedy sprzedasz. Jeśli już koniecznie chcesz wybrać, znasz moje zdanie:) - tylko według mnie ta Beta Race na 170cm trochę przykrótka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 2 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2010 Za te pieniądze zostaw obie:) Popróbujesz na śniegu - wtedy sprzedasz. Jeśli już koniecznie chcesz wybrać, znasz moje zdanie:) - tylko według mnie ta Beta Race na 170cm trochę przykrótka. Mam napalonego sąsiada który chce kupić daje 300 i jest mu obojętne za którą parę i teraz nie wiem którą sobie zostawić może tego Salomona bo Atomic może być za krótki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 2 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2010 Sprzedaj po jednej z każdej pary:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 2 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2010 Mam napalonego sąsiada który chce kupić daje 300 i jest mu obojętne za którą parę i teraz nie wiem którą sobie zostawić może tego Salomona bo Atomic może być za krótki Daję 1000 PLn za dwie pary/dane i numer konta na PM/,a narty podrzuć do pastora w Szczyrku,który zbiera sprzęt dla młodych narciarzy:rolleyes: Ps. to nie żart:rolleyes: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 2 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2010 Zostawić Atomica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 2 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2010 Daję 1000 PLn za dwie pary/dane i numer konta na PM/,a narty podrzuć do pastora w Szczyrku,który zbiera sprzęt dla młodych narciarzy:rolleyes: Ps. to nie żart:rolleyes: Czyżbyś miał aż tak duże poczucie humoru :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 2 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2010 powiedz co ten sąsiad bierze ...że 3 stówy chce płacić....fajnych masz sąsiadów:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 2 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2010 powiedz co ten sąsiad bierze ...że 3 stówy chce płacić....fajnych masz sąsiadów:D Pokazałem mu dziś co kupiłem i po ile i powiedział że jak chce to 300 daje za parę obojętnie którą mówił że czegoś takiego od dawna już szukał tylko że te co on widział to mówił że do niczego sięnie nadawały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2010 W tym przypadku znów nabiera sensu powiedzenie -"co dla jednych jest sufitem ,to dla drugich jest podłogą". Jak widać dla większości z nas jest to sprzęt bezwartościowy. A sąsiad Staszka właśnie marzył o czymś takim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 3 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2010 Czasem takie kwiatki się zdarzają. Ja zasadziłem się na to: http://allegro.pl/volki-f5-z-plyta-bez-wiazan-168-tanio-i1301982568.html Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi