johnny_narciarz Napisano 31 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2010 Ni cholera, to nie przejdzie! Musi być z góry narzucony! To może 12.11.2010. To jest piątek,więc można z czystym sumieniem się "zmechacić"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 31 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2010 To może 12.11.2010. Mnie pasuje, znaczy nałatwiłem już 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 31 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2010 Żonu Najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 31 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2010 Johnny... Po Pierwsze - Niekończącej się śnieżnej Zimy Tak tak,najlepiej nie kończącego się odśnieżania i drapania szyb... Po Drugie - Karpia - 25kg Niech się uwalę przy rybach i najlepiej żeby "ciągło" ode mnie c... tzn. rybą. Po Trzecie - alpejskiej Wyprawy (chyba najwyższy czas?) Najlepiej niech mnie zasypie,spadnę w przepaść i zamarznę... Po Czwarte - Zdrowia, Zdrowia, Zdrowia Nic dziwnego,będzie potrzebne... Po Piąte - Spełnienia Marzeń i szybkiej realizacji Celów, które stawiasz przed sobą. Pozdrawiam Mariusz Czyli wszystko powyżej;niech się spełni!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 31 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2010 Ale życzenia były od serca do których się pozwolę przyłączyć a interpretacja już tylko i Wyłącznie TWOJA - pozdrawiam i do zobaczenia 12.11 - o godzinie ??? byle nie wieczorem - prszę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 31 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2010 Lepiej późno niż wcale STO LAT :):) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 31 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2010 Ale życzenia były od serca do których się pozwolę przyłączyć a interpretacja już tylko i Wyłącznie TWOJA - pozdrawiam i do zobaczenia 12.11 - o godzinie ??? byle nie wieczorem - prszę :-) Ja to tak dla jaj... No to może po południu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 31 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2010 ja mam długi weekend więc będę napewno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 31 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2010 w tym towarzystwie trzeba uważać na słowa :-) - ale postaram się dostosować :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 31 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2010 Czyli wszystko powyżej;niech się spełni!!! To wyjaśnia wszystko. Marboru fajny człowiek jest i na pewno się nie obrazi. Ja tak czasem muszę się podrażnić. w tym towarzystwie trzeba uważać na słowa :-) - ale postaram się dostosować :-) Postaram się być wcześniej,ale niestety praca(i praca po pracy) sporo komplikuję. Dzień jest cholernie krótki w dzisiejszych czasach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 31 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2010 12 - ego jak szaf mnie :eek::rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 31 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2010 12 - ego jak szaf mnie :eek::rolleyes: Wpadaj,może uda nam się wypełnić Rogatą do fula? No no,zapowiada się impra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 1 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2010 Wprawdzie się nie znamy osobiście ale czuję potrzebę dołączenia się do pozostałych i Życzyć Ci Wielu Wyjazdów Narciarskich w Miłym Gronie ,Oraz Udanego Nowego Sezonu .Wszystkiego Najlepszego Jorguś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 1 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2010 Witam Johny. Wszystkiego dobrego i stopy śniegu pod dechami. Trochę późno, ale szczerze:) Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 1 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2010 Spóźnione STO LAT. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 2 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2010 Jeszcze raz wieeeelkie dzięki!!! Wprawdzie się nie znamy osobiście ale czuję potrzebę dołączenia się do pozostałych i Życzyć Ci Wielu Wyjazdów Narciarskich w Miłym Gronie ,Oraz Udanego Nowego Sezonu .Wszystkiego Najlepszego Jorguś To wpadaj do Rogatej,będzie Nam wszystkim bardzo miło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2010 no ja 12 powinienem sie stawić u was:P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 2 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2010 cosik przysnąłem Johnny Najlepszego, no i do rychłego zobaczenia gdzieś na stoku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 2 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2010 no ja 12 powinienem sie stawić u was:P Ja pierdzielę,jak zacznę od 12-ej... :eek: cosik przysnąłem Johnny Najlepszego, no i do rychłego zobaczenia gdzieś na stoku. Może wpadniesz do Rogatej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 2 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2010 się zobaczy, gdyż teraz cały mój wolny czas absorbuje Mały dzięki za zaproszenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 2 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2010 Wszystkiego najlepszego w życiu prywatnym i zawodowym...i całej masy sniegu w tym sezonie:) P.S...lepiej póżno niż za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 2 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2010 się zobaczy, gdyż teraz cały mój wolny czas absorbuje Mały dzięki za zaproszenie:) Hahaha... w pełni Cię rozumiem. Jak coś,w Rogatej będzie czekać miejsce! Wszystkiego najlepszego w życiu prywatnym i zawodowym...i całej masy sniegu w tym sezonie:) P.S...lepiej póżno niż za tydzień I za tydzień byłoby mi miło! Jakbyś ta gdzieś przez B-B jechał... To wpadaj do Rogatej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2010 Temat dotyczący spotkania w Rogatej przeniesiony do nowo założonego tematu: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?p=110238#post110238 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Październik 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2016 Maciek, Wszystkiego Najlepszego. Setek kilometrów na nartach, na rowerze i na czym jeszcze chcesz!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 30 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2016 Maćku , no to jeszcze raz 1000 lat !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi