JC Napisano 30 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2010 Johnny Wszystkiego Najlepszego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 30 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2010 Zdrowia, szczęścia i pieniędzy na karnety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aldok63 Napisano 30 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2010 Wszystkiego Najlepszego życzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 30 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2010 Johnny... Po Pierwsze - Niekończącej się śnieżnej Zimy Po Drugie - Karpia - 25kg Po Trzecie - alpejskiej Wyprawy (chyba najwyższy czas?) Po Czwarte - Zdrowia, Zdrowia, Zdrowia Po Piąte - Spełnienia Marzeń i szybkiej realizacji Celów, które stawiasz przed sobą. Pozdrawiam Mariusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 30 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2010 Johnny, wszystkiego najlepszego, ale nie dziękuj, tylko zaproś do Rogatej na mózgojeba:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 30 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2010 no najlepszego ! i z tą rogatą pomyśl to i ja przyjade:P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 30 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2010 Dołączam się do życzeń poprzedników! Wszystkiego co najlepsze i najważniejsze w życiu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 30 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2010 JN - trzymaj się, najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wituś Napisano 30 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2010 Jeszcze nigdy tego nie robiłem także Johny doceń to. Wszystkiego Naj, dużo zdrowia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 30 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2010 Naj, naj, najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 30 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2010 Wszystkiego najlepszego Rogata jest b.dobrym pomysłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 30 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2010 Wszystkiego najlepszego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 30 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2010 Najlepszego i aby cię po białym niosło;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 31 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2010 Jak się w tej Rogatej spotkamy to będę Ci winszował. A na razie to tylko tradycyjnie Sto lat! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 31 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2010 Wszystkiego dobrego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 31 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2010 Niech Ci Gwiazdka Pomyślnośći Nigdy Nie Zagaśnieeeeeeeeeee...... STO LAT !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 31 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2010 Johny najlepszego, kiedy w tej rogatej:D? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 31 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2010 Johny najlepszego, kiedy w tej rogatej:D? Johny żebyś nie myślał,że chcemy Cię zrujnować. Każdy płaci za siebie. Chodzi tylko o spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 31 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2010 Wszystkiego dobrego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 31 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2010 Dżony byku, wszystkiego naj. i byś jeszcze przez długi czas cieszył się męskością :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 31 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2010 otóż to Johny chodzi o miłe spotkanie bo jakoś nie ma okazji sie spotkać a zawsze było miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 31 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2010 Przede wszystkim serdecznie dziękuję Wam wszystkim Jest mi bardzo miło. Johnny, wszystkiego najlepszego, ale nie dziękuj, tylko zaproś do Rogatej na mózgojeba:D no trza by coś łyknąć... no najlepszego ! i z tą rogatą pomyśl to i ja przyjade Innej opcji nawet nie rozpatruję. Jeszcze nigdy tego nie robiłem także Johny doceń to. Wszystkiego Naj, dużo zdrowia! Jak najbardziej doceniam,więc teraz nie masz wyjścia jak pojawić się w Rogatej! Jak się w tej Rogatej spotkamy to będę Ci winszował. A na razie to tylko tradycyjnie Sto lat! Johny najlepszego, kiedy w tej rogatej? Johny żebyś nie myślał,że chcemy Cię zrujnować. Każdy płaci za siebie. Chodzi tylko o spotkanie. otóż to Johny chodzi o miłe spotkanie bo jakoś nie ma okazji sie spotkać a zawsze było miło W sumie dawno już Was nie widziałem,dobrze by się spotkać. No to nie mam wyjścia,więc oficjalnie i z wielką przyjemnością ogłaszam WZF w rogatej!!! Obecność obowiązkowa!!! Pozostaje jeszcze ustalić termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 31 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2010 No to rzuć jakieś "hasło". Tylko pamiętaj; Bugi musi być w okolicy,tak żeby z wrocka nie musiał cisnąć. I jakiś niezbyt szybki termin, tak żeby Wituś zdołał "nałatwić" przepustkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 31 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2010 No to rzuć jakieś "hasło". Tylko pamiętaj; Bugi musi być w okolicy,tak żeby z wrocka nie musiał cisnąć. I jakiś niezbyt szybki termin, tak żeby Wituś zdołał "nałatwić" przepustkę. To może Boogie i Wituś zaproponują jakiś termin? Ja jestem elastyczny i mogę się dostosować,tylko jeśli miałoby być w tygodniu to tylko wieczorem,bo mam ciągle sporo roboty. Wstępnie proponuję połowę listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 31 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2010 To może Boogie i Wituś zaproponują jakiś termin? Ni cholera, to nie przejdzie! Musi być z góry narzucony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi