JC Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 Kto z Was wybiera się na Stubai w terminie 6-13.11.2010? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 Kto z Was wybiera się na Stubai w terminie 6-13.11.2010? Lokiec3 będzie 10-14.11.2010. Z tego co wiem Aklim też będzie w tych dniach będę się z nim umawiał telefonicznie. No to mamy już trzech. Chętnie się z Tobą spotkam. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 TCarving też będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 A jaki będzie znak rozpoznawczy na Stubaiu? Przy tej ilości rodaków to musicie mieć swój sygnał! Może gazeta w lewej dłoni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 Re Ja się waham między Moeltallerem a Stubaiem,zależy,gdzie zmontuję ekipę do auta na 4 dni lub się do kogos dołączę,bo w obu miejscach będą trenowac zaprzyjażnione kluby ,które będa coś stawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 A jaki będzie znak rozpoznawczy na Stubaiu? Przy tej ilości rodaków to musicie mieć swój sygnał! Może gazeta w lewej dłoni? Naszywki i naklejki Skionline.pl. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 2 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2010 A może by tak szefostwo zaproponowało jakiś konkretny termin i miejsce na spotkanie. Tak byłoby prościej. Bo jak się pojedynczo będziemy zdzwaniać to wątroba nie wytrzyma. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2010 A może by tak szefostwo zaproponowało jakiś konkretny termin i miejsce na spotkanie. Tak byłoby prościej. Bo jak się pojedynczo będziemy zdzwaniać to wątroba nie wytrzyma. Pozdrawiam. Na razie jeszcze nie mogę, bo jestem uzależniony od wielu spraw. Pewnie będę na lodowcu codziennie, ale godziny ... to na razie trudny temat. Im bliżej będzie wyjazdu tym więcej szczegółów będę znał. Mnie będzie łato znaleźć, bo będę wyglądał jak zawsze ... czyli jak wielbłąd z kamerą, aparatem, statywem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 2 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2010 Na razie jeszcze nie mogę, bo jestem uzależniony od wielu spraw. Pewnie będę na lodowcu codziennie, ale godziny ... to na razie trudny temat. Im bliżej będzie wyjazdu tym więcej szczegółów będę znał. Mnie będzie łato znaleźć, bo będę wyglądał jak zawsze ... czyli jak wielbłąd z kamerą, aparatem, statywem ... W zielonej kurtce? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2010 W zielonej kurtce? Pozdrawiam. Zielona z napisem skionline.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2010 Zielona z napisem skionline.pl Dodaj ,że takie kurtki są dwie. Bo jak któryś z naszych ucieszony spotkaniem podjedzie i tak po męsku klepnie w ramię Agnieszkę,myśląc,że to JC.:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TCarving Napisano 2 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2010 Mnie to będzie łatwo poznać po... "Aklimie":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 2 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2010 już 62 km chodzą...coraz lepiej:) http://www.stubaier-gletscher.com/pl/stubai-live/geoeffnete-anlagen/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 2 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2010 No ładnie, ładnie, coraz lepiej! Macie jeszcze tydzień to na mór dopada (JC nadchodzi!) A jak już dopada to ładnie to ubijcie co by następna zmiana miała po czym szaleć. Pozdrowienia od "następnej zmiany". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 2 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2010 Duuuża ekipa z sąsiedniego skiforum też będzie 11-14.11:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2010 Duuuża ekipa z sąsiedniego skiforum też będzie 11-14.11:) O! To możecie zrobić wojnę na śnieżki:) Tylko czy jest sens, wiadomo oni raczej nie dadzą rady trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 2 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2010 O! To możecie zrobić wojnę na śnieżki:) Tylko czy jest sens, wiadomo oni raczej nie dadzą rady trafić ...ale wiadomo kogo jest (dużo) więcej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 2 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2010 A ktoś na Soelden w tym terminie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2010 Informacja dla wyjeżdżających na Stubai i nie tylko. Indianie przewidują opady śniegu, więc jeżeli ktoś ma szersze narty to proponuję zabrać, bo może być frajda. http://www.skionline.pl/pogoda/?co=pogoda&tab=prognoza&id_miejscowosci=179 I jeszcze jedno. Zimowe opony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 3 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2010 Informacja dla wyjeżdżających na Stubai i nie tylko. Indianie przewidują opady śniegu, więc jeżeli ktoś ma szersze narty to proponuję zabrać, bo może być frajda. http://www.skionline.pl/pogoda/?co=pogoda&tab=prognoza&id_miejscowosci=179 I jeszcze jedno. Zimowe opony! Zimówki to już tydzień temu na Pitztalu były niezbędne jak się łańcuszków nie chciało zakładać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2010 Informacja dla wyjeżdżających na Stubai i nie tylko. Indianie przewidują opady śniegu, więc jeżeli ktoś ma szersze narty to proponuję zabrać, bo może być frajda. http://www.skionline.pl/pogoda/?co=pogoda&tab=prognoza&id_miejscowosci=179 I jeszcze jedno. Zimowe opony! Tiaaaa. Bo indianie czytają nasze forum i wiedzą ,że JC tam będzie. Wtedy łatwo prognozować.:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2010 Tiaaaa. Bo indianie czytają nasze forum i wiedzą ,że JC tam będzie. Wtedy łatwo prognozować.:D Oj tam, oj tam ... Tak z innej beczki. Będę miał ze sobą kilka ciekawych nart m.in. najlepszą nartę na WorldSkiteście 2010 w kategorii All Mountain - K2 Rictor ... więc potrzebuję trochę śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2010 Kierunek innsbruck Ja właśnie się zbieram. Postaram się jeszcze dzisiaj napisać jak wygląda droga do Innsbrucku, czy są utrudnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 5 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2010 Jakza chwilę na Cieszyńskiej będzie stał facet z nartami w ręku.... -zabierzesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2010 Figo, że ja nie przeczytałem tego wcześniej! Pozdrowienia z Innsbrucku. Informacja dla jadących jutro samochodem: - most na Dunaju koło Krems jest już otwarty! - w Cieszynie remontują przejście graniczne i jest duuuże zamieszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi