JG77 Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 (edytowane) Witam Serdecznie czy ktoś z forumowiczów słyszał że m-dzy 07 a 13 listopada mają być polskie dni na Hintertuksie? Podobno w tym czasie wyjeżdża ok. 1400 osób.Ponieważ w tym terminie też zamierzam tam wyjechać to trochę mnie zmroziło bo nie wyobrażam sobie takiej ilości ludzi jednocześnie zwłaszcza że dolne trasy na pewno będą zamknięte Edytowane 29 Październik 2010 przez JG77 nazwa z małej litery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 Witam Serdecznie czy ktoś z forumowiczów słyszał że m-dzy 07 a 13 listopada mają być polskie dni na Hintertuksie? Podobno w tym czasie wyjeżdża ok. 1400 osób.Ponieważ w tym terminie też zamierzam tam wyjechać to trochę mnie zmroziło bo nie wyobrażam sobie takiej ilości ludzi jednocześnie zwłaszcza że dolne trasy na pewno będą zamknięte Tak, tu masz więcej info od organizatora: http://www.zillertalinfo.eu/pl/aktualnosci/pokaz/85,x_the_polish_pow%28d%29er_week_in_hitertux To nie jest tak dużo ludzi a wygląda na to, że właśnie się otwiera w całości: http://www.skionline.pl/stacje/?co=newsy&id_txt=3812 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 29 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 Cześć Bardzo Dziękuję Ci za tę wiadomość i linki .Nie do wiary że takie warunki są obecnie na Tuxie aż serce się raduje 100 cm. świeżego śniegu i to niebo!!! Ale mnie Uradowałeś już się nie mogę doczekać .Pozdrawiam Jorguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 Witam Serdecznie czy ktoś z forumowiczów słyszał że m-dzy 07 a 13 listopada mają być polskie dni na Hintertuksie? Podobno w tym czasie wyjeżdża ok. 1400 osób.Ponieważ w tym terminie też zamierzam tam wyjechać to trochę mnie zmroziło bo nie wyobrażam sobie takiej ilości ludzi jednocześnie zwłaszcza że dolne trasy na pewno będą zamknięte Z tego co widać po informacjach na necie, to najazd ze strony Polski bedzie na Stubai najwiekszy.Sporo osób szykuje sie na Tux , Moltaler , a chyba najmniej na Pitztal i Kitzsteinhorn. A ,że jakiejś poprawy warunków ktore by pozwoliły na otwarcie nowych tras nie widać w najbliższym czasie, ma być ciepło ogólnie, więc wydaje mi się ,że tłok będzie wszędzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi