jarek Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 Mitek, zycze Ci jeszcze bardzo wiele lat radosci z aktywnej jazdy na nartach!!! ... mam nadzieje ze w nadchodzacym sezonie znowu sie spotkamy, pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magres Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 Dużo zdrowia i mam nadzieje że spotkamy się na stoku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 Wszystkiego Najlepszego "Stary Satyrze" Trzymaj fason i nie odpuszczaj - generalnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 Życzę Ci Mitku (i sobie) pięknej, białej i mroźnej zimy no i rzecz jasna zdrowia, szczescia etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 Cześć Wszystkiego Najlepszego "Stary Satyrze" Trzymaj fason i nie odpuszczaj - generalnie NIe odpuszczę do końca, ale przy okazji urodzin( bo mi więcej wolno) zoobowiązuję się i Cię do dłuższej pogawędki przy najbliższej okazji i dzięki za nową ksywkę. Skrót SS jest mi bardzo bliski.. POzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 30 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2010 Cześć NIe odpuszczę do końca, ale przy okazji urodzin( bo mi więcej wolno) zoobowiązuję się i Cię do dłuższej pogawędki przy najbliższej okazji i dzięki za nową ksywkę. Skrót SS jest mi bardzo bliski.. POzdro "SS" Super Sprzedawca??? - jeszcze RAZ - NAJLEPSZEGO Miras !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 30 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2010 Wszystkiego najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 31 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2010 Wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi