Piotr_67 Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 Dużo zdrowia i pomyślności i to nie tylko na nartach:) Pozdrawiam, Piotrek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 Wszystkiego Najlepszego życzy Jacek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marucha Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 Szczęścia, zdrowia, pomyślności:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 Zdrowia, zdrowia, zdrowia i Kuuupy Śniegu pod nartą. Od Mariusza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 Wszystkiego Najlepszego I trzymaj linię zarówno na nartach jak i w wirtualu:cool Powodzenia:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 Zdrófka pod dostatkiem !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 Najlepszego również ode mnie Mitku ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 Sto lat nartowania i wszystkiego najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 Również najlepsze życzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 Cześć No to jestem zażenowany. Serdeczne dzięki. Nparwdę jest to niesamowicie miłe. Niestety te urodziny przypomniały mi że czas ma swoje prawa nieubłagane i że już nie te lata. Z tego względu ten sezon chyba bedzi ostatnim. Po pierwsze wiek zoobowiązuje, po drugie trzeba uważąc na zdrowie a narciarstwo to sport o podyższonym stopniu ryzyka i w pewnym wieku trzeba sobie zdac z tego sprawę. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 Cześć No to jestem zażenowany. Serdeczne dzięki. Nparwdę jest to niesamowicie miłe. Niestety te urodziny przypomniały mi że czas ma swoje prawa nieubłagane i że już nie te lata. Z tego względu ten sezon chyba bedzi ostatnim. Po pierwsze wiek zoobowiązuje, po drugie trzeba uważąc na zdrowie a narciarstwo to sport o podyższonym stopniu ryzyka i w pewnym wieku trzeba sobie zdac z tego sprawę. Pozdrowienia Zażartował Mitek;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 Cześć No to jestem zażenowany. Serdeczne dzięki. Nparwdę jest to niesamowicie miłe. Niestety te urodziny przypomniały mi że czas ma swoje prawa nieubłagane i że już nie te lata. Z tego względu ten sezon chyba bedzi ostatnim. Po pierwsze wiek zoobowiązuje, po drugie trzeba uważąc na zdrowie a narciarstwo to sport o podyższonym stopniu ryzyka i w pewnym wieku trzeba sobie zdac z tego sprawę. Pozdrowienia Tiiia... ...powtórz to lepiej 1.04 - najlepiej na wiosennym, słonecznym stoku Po raz 2 - wszystkiego dobrego, i czasem "bardziej umiarkowanego radykalizmu" życzę ...jakiś piętrowy oksymoron mi wyszedł )) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 Cześć No dobra przedostatnim. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 Wszystkiego najlepszego Cześć No dobra przedostatnim. Pozdrawiam Taaaa ale się uśmiałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 Wszystkiego dobrego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 zdrowia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 Mitek : NAJLEPSZEGO !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 W Dniu Kolejnej 18-ki Jeszce Wielu Udanych Sezonów Narciarskich ,Pomyślności życzy Jorguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 Mitku "Prowokatorze";) wszystkiego NAJ , NAJ ,NAJ.............:) Ps a kto by tam w kalendarze patrzył......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 Wszystkiej naj naj naj!!! Ale przede wszystkim jak najwięcej szusów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 Mitku!:)Wszystkiego Najlepszego,zdrówka i dalszego podtrzymania"ostrego";)humoru:D Pozdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 Wszystkiego naj naj najlepszego ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 Spełnienia wszystkich marzeń. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 Najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 Najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi