lski@interia.pl Napisano 28 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2010 (edytowane) Nieobowiązująco planuję 4-5 dni na Moeltallerze w tym tygodniu ze świętem, jeżeli ktoś chciałby się dołączyć-jadę dużym pustym busem... Edytowane 2 Listopad 2010 przez lski@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 gdybym nie mial zaplanowanego wyjazdu na ten termin to bym pewnie skorzystał ale jade 11-14.11 do Niemiec na hale do Neuss koło Dortmundu, można powiedzieć oficjalne otwarcie sezonu hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kefas123 Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 (edytowane) przemyśl wyjazd o 2 dni wcześniej, jest GIGA Sport Opening, czyli wielki test nart [Edit] no tak, pisałem do lski Edytowane 29 Październik 2010 przez kefas123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 kto? a już wiem, nie ja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi