labas Napisano 13 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2011 Czy wiecie coś o losie eliminacji w Szczawnicy w najbliższą niedzielę? Odwołana,przesunięta do Kluszkowców /i tak ekipa z Kluszkowców miała stawiać slalom w Szczawnicy/,a to chyba ostatnia stacja w okolicy,gdzie w niedzielę da się coś wymęczyć... Na stoku śniegu jest jeszcze sporo, na dwa tygodnie wystarczy. Przy bramkach jest info, że zawody będą w niedzielę na fis-owskiej. Współczuję tym, którzy pojadą na końcu, przy bramkach będą dziury do kolan, trasa miękka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 13 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2011 Czarno to widzę,podobne warunki na tej imprezie i tym stoku,raczej niełatwym były chyba 2 lata temu,gdzie kilka osób,i to z czołówki opuściło zawody w karetce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 17 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2011 ... foty z Korbielowa juz sa, nawet jestem na jednej , film niestety nie laduje mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 17 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2011 Obejrzałem filmik z Korbielowa - bardzo sympatyczny, no może poza wypowiedzią miejscowego, który żałuje, że Warszawiak wygrał. Na Korbielowie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 17 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2011 a mi po głowie chodzi żeby wybrac się na eliminację do Limanowej:) tak żeby się sprawdzic dla samego siebie hehe.. co mi szkodzi, tylko nie wiadomo chyba czy się odbędą bo stacja teraz nie jeździ.. ale mrozy są, może coś podziałają.. a wie ktoś gdzie się zgłaszac, ew. jakieś opłaty startowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowcio Napisano 17 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2011 Zawody Ano właśnie, czy ktoś coś więcej wie czy zawody będą? Bo na kamerkach to kiepsko wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowcio Napisano 18 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2011 2011-01-18 10 ELIMINACJE MPA PZN - kolejna zmiana Otzymaliśmy informacje, że w związku ze złymi warunkami w Limanowej eliminacje zostają przeniesione na okres końca lutego lub początku marca (po feriach). Informacja o nowym terminie w lutym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi