turbo88 Napisano 8 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2011 http://www.race-timing.pl/pliki/File/2011/MP_Korbielow.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 9 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2011 Kto z forum był na eliminacjach w Kluszkowcach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 9 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2011 Ja-ósmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spi630 Napisano 9 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2011 Ja wkleję tylko coś takiego: 1 431 Hamera Bartosz Warszawa 32.59 2 320 Skrzypczyński Marek Wrocław 32.64 0.05 3 416 Wilk Piotr Kraków 33.10 0.51 4 316 Bednarz Andrzej Rajcza 33.13 0.54 5 419 Bartman Maciej Zakopane 33.15 0.56 6 324 Smusz Franciszek Rybnik 33.18 0.59 7 321 Pydych Paweł Zwardoń 33.22 0.63 8 418 Wrona Dariusz Korbielów 33.23 0.64 :eek: to mnie właśnie Bartek Hamera objechał o 0,05sek;) nakręciłem film z przejazdu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spi630 Napisano 9 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2011 aha, i żeby nie było że pojechaliśmy w naszej grupie wiekowej wolniej od staruchów, w połowie zaczął padać deszcz bo było +4st i naszą grupę spowolniło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 9 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2011 A ja w tą dziurę na 8 bramce wpadłem i potem ledwo się zmieściłem w następną bramkę na płaskim to mnie to troszkę kosztowało. I jeszcze ten nieszczęsny start. No ale był to pierwszy przejazd po tyczkach w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 9 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2011 Ja-ósmy... W której kategorii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 10 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2011 Wiecie może czy są już jakieś fotki z eliminacji w Kluszkowcach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 10 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2011 W której kategorii ? do 60 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 10 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2011 ...ja byłem piąty w kategorii 18-36 Z tego co zauważyłem to chyba na niebieskim stoku też były jakieś zawody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widawa Napisano 10 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2011 ciekawe czy są gdzieś zdjęcia z Korbielowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spi630 Napisano 11 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2011 ciekawe czy są gdzieś zdjęcia z Korbielowa http://mosir-zywiec.pl/szczegoly.php?id=11273 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widawa Napisano 11 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2011 szkoda ze nie dali z przejazdu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 11 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2011 Wiecie może czy są już jakieś fotki z eliminacji w Kluszkowcach ? Na stronie Kluszkowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spi630 Napisano 11 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2011 Na stronie Kluszkowiec. Kluszkowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 11 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2011 a mówi się Owiec, czy Owców ? ps. u mnie to zawsze Kluski:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 11 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2011 Na stronie Kluszkowiec jest jakis błąd bo nie wyświetlają się zdjęcia z eliminacji MPA tylko z jakiś innych zawodów.... Wyniki są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 11 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2011 Kluszkowców Tak mówią cepry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widawa Napisano 12 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2011 pisałem do Mosiru i otrzymałem coś takiego . " na naszej stronie Pan Paweł zamieścił trochę zdjęć z dekoracji zwycięzców. Czekamy na zdjęcia od wynajętego profesjonalnego fotografa oraz na film nakręcony przez TVP. Natychmiast jak je otrzymamy zamieścimy również na naszej stronie." no to czekamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 12 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2011 a mówi się Owiec, czy Owców ? ps. u mnie to zawsze Kluski:) ja zazwyczaj mówię jak tam jadę że "jadę na narty do Hindusa":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 13 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2011 "jadę na narty do Hindusa":) Smith rozwiń proszę, bo chyba ja jestem "zwinięty";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 13 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2011 Oj Ravick, nie w temacie jesteś Zartuje oczywiście. Kiedyś właścicelem większościowym Klusek był Hindus Ashok Kumar Singh. Skąd inąd fajny koleżka. Tutaj fotka z mojego archiwum: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 13 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2011 Czy wiecie coś o losie eliminacji w Szczawnicy w najbliższą niedzielę? Odwołana,przesunięta do Kluszkowców /i tak ekipa z Kluszkowców miała stawiać slalom w Szczawnicy/,a to chyba ostatnia stacja w okolicy,gdzie w niedzielę da się coś wymęczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 13 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2011 Oj Ravick, nie w temacie jesteś Zartuje oczywiście. Kiedyś właścicelem większościowym Klusek był Hindus Ashok Kumar Singh. Skąd inąd fajny koleżka. Tutaj fotka z mojego archiwum: Ravick i tu masz odp:) Bończa mnie wyręczył hehe.. ale właśnie tak jest:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 13 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2011 Kiedyś właścicelem większościowym Klusek był Hindus Ashok Kumar Singh. no to teraz Panowie wszystko jasne jak słońce w Delhi. Szczerze powiedziawszy nie wiedziałem o tym, no ale nigdy nie siedziałem w olejkach i ajuwerdyjskich klimatach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi