mihumor Napisano 8 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2010 Cześć No to chyba wiosną nie byłeś i nie patrzyłes pod nogi jadąc krzesłami.:) Pozdro Pod krzesłami wiosną to być może - ciekawe co kto tak tam śmieci - pewnie miejscowi bo gdzieżby narciarze przyjezdni:D Czepiasz sie Mitek ale zapraszam na krakowskie planty wiosną jak śnieg topnieje - zgroza ale w innych terminach wygląda na posprzątane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 8 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2010 Cześć Pod krzesłami wiosną to być może - ciekawe co kto tak tam śmieci - pewnie miejscowi bo gdzieżby narciarze przyjezdni:D Czepiasz sie Mitek ale zapraszam na krakowskie planty wiosną jak śnieg topnieje - zgroza ale w innych terminach wygląda na posprzątane Wspomniałem o tym nie żeby się czepiać tylko strasznie mnie to wkurzało. Piekne widoki super góry i taka ścieżka równego śmiecia pod nogami - wryło mi się w pamięc ot co. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 8 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2010 Cześć Nie obraź się ale to jest tak oczywisty rejon, że napewno "Twoje foty" nie bedą czyms wyjatkowym. Czy się troche nie przeceniasz?? Mapki sa wszędzie a orientacja to poziom przedszkola - bądźmy poważni chłopaki bo nas wyśmieją.:) Pozdro i miłej jazdy PS Pamietaj żeby po 14,00 wracać od stony Gardeny.:) PS2 Mam gdzieś naprawde dobra mape topograficzno-narciarska Grupy Selli. Nie szkic z wyciagami tylko fajna mapa, jeżeli jesteś zainteresowany to daj znac na priv - z przyjemnością Ci ja ofiaruje. Pozdro Mitku nie obraziłem się, bo jeśli chodzi o moje fotki to wiadomą rzeczą jest, że fotografem jestem Doskonałym Jeśli chodzi natomiast o fotki samego Campitello oraz Col Rodella - w necie bardzo mało informacji a obrazów jak na lekarstwo (z pewnością ktoś skorzysta z relacji jaką przygotuję z tego wyjazdu). Ze zdjęć satelitarnych (położenie Hotelu względem kolejki) niewiele widać. Co do zgubienia się tam, pośród Narciarskiego Raju...sam nie wiem - na serio mogę się zgubić - to nie żart. A to nie dlatego, że mam problemy z poruszaniem się... ...tylko dla tego, że potrafię się zatracić będąc na nartach. Z mapki chętnie skorzystam, bardzo Dziękuję (adres wysyłam na priv). Pozdrawiam Mariusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 22 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2010 Dzisiaj w Radomiu odbyło się małe WZF z Mitkiem. Bardzo fajne spotkanie, bardzo fajnie spędzony czas i rozmowa. Dostałem w prezencie dwie super mapki Sella Rondy. Jedna duża i bardzo szczegółowa - narciarska. Druga kieszonkowa, podręczna. Mitku dziękuję za przekazane mi materiały i za spotkanie Mam nadzieję, że w zbliżającym Sezonie spotkamy się gdzieś na Stoku. Pozdrawiam Mariusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 22 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2010 Cześć Podpisuję się obiema rękami. Dzięki za spotkanie i fajną rozmowę. Szkoda, ze tak krótko. Czuję że i tydzień by niestarczył do przekazania i wysłuchania wszystkiego co by sie chcialo. Serdecznie dziękuje i Pozdrawiam Mariuszu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 10 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2010 No to jedziemy... Znikam na tydzień z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 11 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2010 No to jedziemy... Znikam na tydzień z forum. Baw się dobrze i czekamy na relację po powrocie. Pies pewnie będzie tęsknił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogdan B-13 Napisano 11 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2010 ...Pies pewnie będzie tęsknił. A ci którzy nie mogą jechać będą, co tu ukrywać, nieco zazdrościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 18 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2010 No i wróciłem właśnie...podróż z Campitello od wczoraj 20:30 do dzisiaj 16:30 - warunki trudne nawet dla auta 4x4. Relacja ze zdjęciami i filmikami - jak się ogarnę troszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 18 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2010 Ogarniaj się,ogarniaj.Po niedzieli zajrzę do Ciebie,no chyba że wezmiesz jakis urlop:D i Telegraf z rana-chociaż wczoraj sprawdzałem na co mogę liczyć w tym sezonie i nie był to mój najlepszy dzień na nartach,ale po niedzieli kontynuacja.Szlachectwo w końcu zoobowiązuję:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 19 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2010 Relacja z wyjazdu w wątku: Operacja Dolomity http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=12109 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi