Ambro Napisano 22 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2010 Cześć wszystkim starym znajomym i nowym użytkownikom. Dawno mnie tu nie było Czy moglibyście mi pomóc i napisać czy wiecie coś o miejscowości Siegsdorf ? Dostałem propozycje wspólnego wyjazdu w lutym, ze znajomymi do tej miejscowości. Z tego co wygooglowałem wiem, że jest to mało popularne miejsce, nie mogę nawet znaleźć mapki tras. Od razu napisze że łaczki i same niebieskie trasy mnie nie zadowalają. Byłbym wdzięczny za Wasza ocenę czy warto tam jechać oraz podzielcie się proszę informacjami na temat tej miejscowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 23 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2010 http://www.hochfellnseilbahn.de/pages/fs/fs-index-winter.html oczywiście,że nie byłem w tym ośrodku ale ja wygooglowałem to powyżej jedna kabina:( jeden orczyk:mad: jeden talerzyk:o nie chciałbym urazić nikogo ,ale...... - pogratuluj pomysłu znajomym;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 23 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2010 ale kicha..... Dzięki za ten link. Znajomi chcą tam jechać z powodu taniej miejscówy. Teraz się nie dziwie czemu jest taka tania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 23 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2010 Masz znajomych, lubią Cię choć trochę ;)....... ale, koło mnie w Sokolcu będzie jeszcze taniej i jak będzie śnieg to się da pojeździć. 5 - 6 orczyków (wolniutkich) trasy po 500 metrów. Wszystko Wam "załatwię" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 23 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2010 (edytowane) Masz znajomych, lubią Cię choć trochę ;)....... ale, koło mnie w Sokolcu będzie jeszcze taniej i jak będzie śnieg to się da pojeździć. 5 - 6 orczyków (wolniutkich) trasy po 500 metrów. Wszystko Wam "załatwię" Ale mam wrażenie ,że Ty nie lubisz Ambro....:D ---------------- Ambro mam pytanie. Jak tania ma być ta miejscówka? Gdyś mógł to wydobyć od znajomych i ujawnić nam. Tak na uszko my nikomu nie powiemy. Bardzo mnie to ciekawi. Edytowane 23 Październik 2010 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 24 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2010 Masz znajomych, lubią Cię choć trochę ;)....... ale, koło mnie w Sokolcu będzie jeszcze taniej i jak będzie śnieg to się da pojeździć. 5 - 6 orczyków (wolniutkich) trasy po 500 metrów. Wszystko Wam "załatwię" SUPER ! ! ! Dzięki, ale nie ..... :D Znajomy powiedział, że w okolicy jest gdzie pośmigać tylko trzeba dojeżdżać autem. Jak stwierdzę ze to jakaś lipa to pojedziemy gdzieś w sprawdzone miejsce w Austrii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 24 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2010 SUPER ! ! ! Dzięki, ale nie ..... :D Znajomy powiedział, że w okolicy jest gdzie pośmigać tylko trzeba dojeżdżać autem. Jak stwierdzę ze to jakaś lipa to pojedziemy gdzieś w sprawdzone miejsce w Austrii. sama miejscowość może ciekawa;),ale narciarsko-trochę kiepsko,tym bardziej,że musicie pokonać trasę prawie jak do Tyrolu.Jeśli znajomi chcą niską cenę,to proponuję Tauplitz w Austrii,macie 40 km tras i spokój,i ceny za lokum niskie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 9 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2010 Sprawy wyjazdu ze znajomymi wziąłem w swoje ręce i poszukuje teraz fajnego domu/apartamentu w Flachau i proszę Was o pomoc w tej sprawie w innym wątku na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi