marboru Napisano 21 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2010 ...przychodzi zawsze znienacka... Nie wiem jak to się dzieje? Może to, "One" do mnie puszczają oko z pokrowca w garażu? Może to Ona-Podświadomość mówi do mnie: "Baranie" to już czas, zimno, niebawem pierwszy śnieg...a Ty co?...jakiś taki nieprzytomny, nieogarnięty i...i właściwie, co Ty robisz?...łazisz... i co? I nic! ...a ja nie słyszę, może nie chcę słuchać? ...nie chcę słuchać, bo tęsknota za tym co już niebawem, za tym co za chwilę, zacznie narastać w oszałamiającym tempie... stanie się nie do wytrzymania? W sumie to nie jestem masochistą - tak myślę. Duszy, Serca niestety nie da się na długo oszukiwać. W krwi zaczyna pulsować, szusować... Człowiek gdzieś zaczyna pękać... ...klikać na pogody długoterminowe...portale... ...w garażu nie tylko nieśmiało na "Nie" zerka, ale podchodzi i wyjmuje z pokrowca, dotyka, gładzi, pieści... ...nie żonę, nie dziewczynę, nawet nie kochankę... tylko "One", dwie piękne, cudowne - Narty. Najwyższa Pora wracać na Forum. Witam wszystkich. marboru 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 21 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2010 Witaj po przerwie:)Poetycko pojechałeś - respekt, że tak powiem Ja mam sprzęt w piwnicy i też nie mogę się doczekać Schodzę po schodach cichaczem wieczorem, lekko opuszkiem muskam krawędź Poprawiam kask na wieszaku bo się przekrzywił, sprawdzam czy żadna klamra w butach się nie odpięła. W sobotę dzieciaki biorę rano do mierzenia butów, kasków i reszty całej - trzeba sprawdzic czy nie powyrastały, czy nie trzeba za czymś sie rozgladnąć by nie kupować na ostatni moment. Cóż - zima idzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 21 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2010 Piękna poetyka i miłość do nart:rolleyes: A ja wywiozłem dziś,co znalzłem do serwisu:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkristoff Napisano 21 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2010 Witaj Marboru; u mnie tak romantycznie nie bylo choc jak co roku przychodzi czas kiedy czesciej o nich mysle i zadaje sobie pytanie czy to juz czy moze za chwile tym razem bylo tak, ze w ostatni weekend i poniedzialek troche dopadalo swiezego puchu a we wtorek mialo byc pieknie to spontanicznie wrzucilem moje ulubione deseczki do bagaznika i pognalem z ranca na Stubaia no i to byl moj spontaniczny poczatek sezonu pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 21 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2010 Witaj Marboru; u mnie tak romantycznie nie bylo choc jak co roku przychodzi czas kiedy czesciej o nich mysle i zadaje sobie pytanie czy to juz czy moze za chwile tym razem bylo tak, ze w ostatni weekend i poniedzialek troche dopadalo swiezego puchu a we wtorek mialo byc pieknie to spontanicznie wrzucilem moje ulubione deseczki do bagaznika i pognalem z ranca na Stubaia no i to byl moj spontaniczny poczatek sezonu pozdro Takiemu to dobrze ...człowiek będzie musiał się jeszcze pomęczyć... ...jak w Polsce przed 10 grudnia nie pojawią się Warunki to u mnie początek Sezonu gdzieś we Włoszech właśnie w tym terminie... - no chyba, że warunków u Makaroniarzy nie będzie, wtedy być może zjawię się z kolegami w Twoich okolicach (o czym oczywiście poinformuję Cię na PM) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 21 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2010 Korzystając z okazji podepnę się pod wątek Marboru:) WITAM FORUMOWICZÓW po mojej dłuuugiej przerwie i obiecuję częściej zabierać głos, bo zaglądać to zaglądałem ale jakoś brak czasu, brak weny, brak natchnienia spowodował że milczałem. Przy okazji: Można powiedzieć, że PŚ w Soelden, jest takim symboliczym rozpoczęciem sezonu.. Więc życzę wszystkim w nadchodzącym sezonie udanych zajazdów, mnóstwa śniegu pod nartami, niezliczonej ilości dni na stoku i bezpiecznych zjazdów! Pozdrawiam Krzysiek - Szparaa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 22 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2010 Witaj Marboru:) Se przerwę zrobiłeś, już mi brakowało twoich postów. Masz szczęście, że nadrobiłeś zaległości:rolleyes: A wracając do meritum, to tak sobie zbudowałem garderobę, że moje "piękności" widzę z łóżka:eek::eek::eek: To chyba jakaś choroba jest, trza by się z lekarzem skonsultować:D Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 24 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2010 hej szparaa, hej borok222 moja przerwa w sumie nie była taka długa jak teraz sobie patrze na swoje posty co do nartek, sprzętu...muszę kupić przed sezonem dobre gogle...może kijki? Borok co do garderoby w sypialni - u mnie niemalże całą zajmuje żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 5 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2010 To już... Spadł śnieg. Ośrodki ruszyły, Brać narciarska szczęśliwa. Narty z serwisu odebrane... Kalkulacja: czy uda się wyrwać ten pierwszy raz, zaraz po pracy, w pierwszy dzień...nie udaje się Jutro! Tak jutro! Mirek, Piotrek - już jest jutro, jedziemy razem. Dreszcz emocji. Jak będzie? Czy nie zapomniałem jak to jest ciąć skręt, krótko, szybko? Czy w długim skręcie technicznie będzie ok? W górę, na górze...i przed siebie... ...obawy znikają, instynktownie wykonuję wszystkie wyuczone czynności. Teraz przychodzi radość. Teraz powoli niknie głód tych wszystkich ciepłych letnich dni. Teraz jestem ja, narty i stok. Pasja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Napisano 5 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2010 Witam Forumowiczów ja co jakiś czas zaglądam w czasie nie narciarskim ale jakoś tak nie chce się człowiekowi nic pisać w lecie. Choć coś tam pisałem. Ale teraz. To już człowiek jest w innym świecie. Po wczorajszym pierwszym szusowaniu. Pierwszym kontakcie z glebą, tzn. ubitym śniegiem. Po mrozie jak ch....a. Super. Udanego i owocnego nartowania dla nas wszystkich życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 5 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2010 Po wczorajszym pierwszym szusowaniu. Pierwszym kontakcie z glebą, tzn. ubitym śniegiem. Po mrozie jak ch....a. Super. Udanego i owocnego nartowania dla nas wszystkich życzę. Lupus gdzie to się szusowało? Wzajemnie, wpadaj na forum częściej - zima tej jesieni przecież w pełni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Napisano 6 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 Ano szusowałem sobie w Białce. Śnieg zbity i pod spodem mocno zmrożony, trochę wystających lodowych garbów ale można rzec, że na początek sezonu warunki ok. No i ludzisków nie było dużo. Tylko ten mróz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi