ROCH Napisano 22 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2010 ha ha Nie ma sprawy - co się odwlecze, to ... Miło, że pamiętasz, jestem zaskoczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2010 Kto jak typował! Jak ktoś jest ciekawy to można już zobaczyć kto jak typował: http://www.skionline.pl/sport/?co=konkurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 23 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2010 Typowania Misala jest ciekawe :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2010 Typowania Misala jest ciekawe :eek: O qubaski nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2010 Są już wyniki typowania po pierwszej 15 z pierwszego przejazdu! http://www.skionline.pl/sport/?co=konkurs&id_typowania=2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2010 O qubaski nie wspomnę Musi chłopaki w poniedziałek oglądali galę Majewskiego "Wiwat nie najpiękniejsi", no i tu postanowili zrobić galę którą można by zatytułować "Wiwat nie najlepsi":D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2010 SB jesteś teraz w pierwszej 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2010 SB jesteś teraz w pierwszej 10. No i to się musi zmienić, a mianowicie to 0 po jedynce musi zniknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 23 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2010 Ale to teraz wszystko sprawnie idzie! Takie wyniki "na bieżąco" to świetna sprawa! JC super to wymyśliłeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2010 Ale to teraz wszystko sprawnie idzie! Takie wyniki "na bieżąco" to świetna sprawa! JC super to wymyśliłeś! Dziękuję. Będzie jeszcze kilka wodotrysków przed Levi ... no i nagrody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 23 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2010 no to zaspałem przed pierwszym startem.... zaczynam od falstartu,ale widzę ,że konkurencja nie ucieknie za daleko ,bo dziś "niemieckie pudło".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2010 No to mamy zwycięzców pierwszego typowania: http://www.skionline.pl/sport/?co=konkurs&id_typowania=2016 Tylko 11 osób poprawnie wytypowało miejsca na podium! Prowadzi jjay86 przed lokiec3 i Aldok63 Gratulacje! Jutro gigant mężczyzn można się odkuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 23 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2010 przydało by się jeszcze powyżej tabeli typowań umieścić listę pierwszej trójki zawodników dla tych co nie oglądali transmisji żeby wiedzieli jak to się ma do ich typowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2010 przydało by się jeszcze powyżej tabeli typowań umieścić listę pierwszej trójki zawodników dla tych co nie oglądali transmisji żeby wiedzieli jak to się ma do ich typowania Racja - zrobimy. Jak wspomniałem poniżej będzie jeszcze kilka usprawnień. Na razie chciałem uruchomić stronę. Przed Levi przygotujemy kilka ciekawych i pomocnych usprawnień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 23 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2010 To nic ,że mam "null" Szerokie plany z kamery rekompensują wszystko. Chyba na żadne dziewcze w życiu się tak nie "ześliniłem" jak na te widoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2010 przydało by się jeszcze powyżej tabeli typowań umieścić listę pierwszej trójki zawodników dla tych co nie oglądali transmisji żeby wiedzieli jak to się ma do ich typowania Zrobione! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2010 Można już sprawdzić jak kto typował! http://www.skionline.pl/sport/?co=konkurs&id_typowania=2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2010 Tymczasowe wyniki: http://www.skionline.pl/sport/?co=konkurs&id_typowania=2017 Bończa prowadzi Jest już "generalka" na stronie! ... która uwzględnia aktualne zawody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 24 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2010 Prowadzę się. ..głównie: ) cały peleton wraz ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 24 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2010 Tymczasowe wyniki: http://www.skionline.pl/sport/?co=konkurs&id_typowania=2017 Bończa prowadzi Jest już "generalka" na stronie! ... która uwzględnia aktualne zawody. Wg mnie prowadzi Szymonidus. Simoncelli jest przecież 3- ex-equo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2010 Wg mnie prowadzi Szymonidus. Simoncelli jest przecież 3- ex-equo O! To musimy przewidzieć na przyszłość Pamiętam, byłem w Soelden na zawodach w których trzy zawodniczki miały pierwsze miejsce :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 25 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2010 O! To musimy przewidzieć na przyszłość Pamiętam, byłem w Soelden na zawodach w których trzy zawodniczki miały pierwsze miejsce :eek: W kwestii formalnej: zawody odwołane, wyniki anulowane - tu chyba też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 25 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2010 Bez względu na to czy odwołane, czy nie ja trafiłem kibelek - 00 Mam nadzieję, że z czasem się rozkręcę:D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2010 W kwestii formalnej: zawody odwołane, wyniki anulowane - tu chyba też? Już wszystko jest jak należy. Wyniki GS mężczyzn zostały anulowane. Aktualna klasyfikacja wygląda tak: http://www.skionline.pl/sport/?co=konkurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 25 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2010 Cholera, a moim mieli przyatakować w 2 przejeździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi