kapsel410 Napisano 20 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2010 Siema! MAM pytanie kto produkuje lepsze slalomki Atomic czy Fischer ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2010 Siema! MAM pytanie kto produkuje lepsze slalomki Atomic czy Fischer ? A kto produkuje lepsze limuzyny? Mercedes czy BMW :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.B Napisano 20 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2010 pewnie że Mercedes:Dtylko czy atomic jest mercedesem czy fischer:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 20 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2010 Siemka! Zapytaj wujka dobra rada: [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=E9JoOh9fBR0[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 20 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2010 Hmm to tak jakby porównać Fiata do Opla ;-) Takie moje zdanie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 21 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2010 Hmm to tak jakby porównać Fiata do Opla ;-) Takie moje zdanie .. Mam rozumieć, że OPEL lepszy?:confused: Szczerze mówiąc miałem oba rodzaje pojazdów i wielkiej różnicy nie było. Każdy ma swoje wady i zalety tak samo z resztą jak slalomki ATOMIC-a i FISCHER-a. Moim zdaniem pytanie w tym wątku jest trochę "tendencyjne":D:D Jak się nad nim pochyliłem to zaraz miałem przed oczami nieśmiertelny "REJS". "Nam chodziło o odgłos paszczowy" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 21 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2010 borok222 BMW lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 21 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2010 borok222 BMW lepszy Dlatego użyłem słowa "pojazdy", choć obecnie jeżdżę jednym z tych dwóch:D:D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel410 Napisano 21 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2010 No a który z tych nart to bmw a który który mercedes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2010 No a który z tych nart to bmw a który który mercedes A kto produkuje lepsze slalomki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 21 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2010 Kapsel wypożycz sobie obie i przetestuj co za problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel410 Napisano 21 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2010 Nie wiem które narty są lepsze więc sie pytam wiec kto produkuje lepsze slalomki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 21 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2010 Kapsel nie ma lepszej, jednemu pasuje to a drugiemu tamto. Dla mnie póki co najlepsze sa DYNKI Rejsa a drugie to blossomy a kto inny może sie z tym nie zgodzić. Słyszałem wiele dobrego o hedach chociaż ich nie kosztowałem. Ps. Najlepsze wyjście z tej sytuacji to samemu przetestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel410 Napisano 21 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2010 ale jakie sa wasze relacje np. ten co miał fischery i atomici porównajcie na czym sie lepiej jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 21 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2010 Koledzy mają rację,nie można wyrokować,która slalomka jest lepsza....inna dla Ciebie,a inna dla mnie;) Jak już się uparłeś nad wyborem pomiędzy tymi producentami,to może poszukaj w tym wątkuhttp://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=10321 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 21 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2010 Koledzy mają rację,nie można wyrokować,która slalomka jest lepsza....inna dla Ciebie,a inna dla mnie;) Jak już się uparłeś nad wyborem pomiędzy tymi producentami,to może poszukaj w tym wątkuhttp://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=10321 ...albo ten: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=10743&highlight=ranking&page=4 wątek całkiem niedawno jeszcze żywy. ...ale i tak mam wrażenie że karmimy trolla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 21 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2010 [quote=gajowy01;108948 ...ale i tak mam wrażenie że karmimy trolla Mnie;),a po czym tak sądzisz:confused:A nawet,to tworzy się wątek z informacjami potrzebnymi dla innych:rolleyes:Nie osądzam tak szybko,wiadomo,że niektórzy narciarze przywiązują się do firm;).A czytając wątki o slalomkach to faktycznie mozna stwierdzić,że kilka firm takie narty produkuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 21 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2010 Cześć ale jakie sa wasze relacje np. ten co miał fischery i atomici porównajcie na czym sie lepiej jeździ Widzę, że nie czaisz sugestii więć łapatologicznie. Nie da się odpowiedzieć na tak postawione pytanie. Juz dostałeś radę wypożycz i potestuj. Przypilnuj tylko, żeby obie były identycznie przygotowane, w identycznym stadium zużycia (lub nowe) o pogodzie stoku itd nie musze pisac bo to chyba oczywiste. Wtedy może coś mozna porównać. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 21 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2010 Cześć Widzę, że nie czaisz sugestii więć łapatologicznie. Nie da się odpowiedzieć na tak postawione pytanie. Juz dostałeś radę wypożycz i potestuj. Przypilnuj tylko, żeby obie były identycznie przygotowane, w identycznym stadium zużycia (lub nowe) o pogodzie stoku itd nie musze pisac bo to chyba oczywiste. Wtedy może coś mozna porównać. Pozdro Posłuchaj wujka mitka. Poza tym każdy chwali swoje! ja powiem ze atomic. Bugi pewnie, że fischer a rejs ze Dyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 21 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2010 Jak byłem mały to chodziłem z kumplami i oglądaliśmy samochody, podstawowa i wzbudzająca najwiekszy respekt informacja to było: Ile ma na liczniku? Wiadomo, najlepszy był ten co miał najwięcej:D Proste idee, mało skomplikowany, prosty chłopięcy świat - po prostu każdy wiedział o co chodzi a wy tu chłopakowi nie chcecie powiedzieć tylko sciemniacie:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 21 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2010 czyli tak jak w życiu nie ma "które z tych dwóch" lepsze ...no chyba że służbowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 21 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2010 czyli tak jak w życiu nie ma "które z tych dwóch" lepsze ...no chyba że służbowe co Panowie z tym służbowym,to tak jak kiedyś z państwowym-bo nie moje;).A tak naprawdę,to zastanówcie się co piszecie;),przypomnieć sobie zasady korzystania z samochodu służbowego i w firmie;),a pisać,takie rzeczy na forum:eek:-.......czuwa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 21 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2010 ale jakie sa wasze relacje np. ten co miał fischery i atomici porównajcie na czym sie lepiej jeździ Które buty są lepsze, nike czy adidas, reebok czy puma ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2010 Które buty są lepsze, nike czy adidas, reebok czy puma ?? chińska kubota:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 22 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2010 Ja bym zapytał - które są szybsze buty Puma czy Adidasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi