marczello Napisano 19 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2010 Pewnie już było i to nie raz.Ale myśle ,że warto odświerzyć. Temat bielizny termoaktywnej. Moja już po kilku sezonach zimowych i rowerowych jest na skraju wyczerpania.Trzeba zmienić. Co polecacie , jakiego producenta, model ? Tak w średniej półce cenowej. X-bionic za drogi.Odzież z Tchibo za tania . W tej chwili mam Brubecka , na początku byl ok, ale teraz po 3 latach to już bardziej szmata niż bielizna termoaktywna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 19 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2010 Ja polecić moge Odlo, mam koszulkę od lat i cały czas jest bardzo dobra - , mam też kalesonki z Mammuta (allegro) i drugie tańsze włoskie z Campagnolo (kupione w Go Sport) - oba świetne, dużo lepsze niż Brubeck, którego także posiadam, moja żona chwali sobie koszulkę z Burtona ale bardziej z Rossignola - wersja super ciepła z dodatkiem wełny. Mamy też tansze, bardzo dobre koszulki nieznanej mi marki Conta i sa identyczne jak moje starsze Odlo, śmiem twierdzić, ze to ten sam produkt, który ktos robił kiedyś dla Odlo a teraz klepie dalej z inną marką - te kupowaliśmy po 60-70 zł (Nico). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 19 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2010 Ja natomiast polecam firmę Craft używam ich rzeczy od 8 lat jeśli chodzi o bieliznę dopasujesz bez problemu do swoich potrzeb i cenowo są zróżnicowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 19 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2010 a dla mnie Tchibo jet ok mam kilka produktów bielizna , skarpety , polar - jest ok ... a kupując te tanie produkty zwracałem uwagę na skład (materiał) i pod tym względem nie ustępuje najlepszym... Miraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 19 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2010 My z rodziną mamy Bioniq i Berknera i jest OK nawet po 3 latach użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkristoff Napisano 19 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2010 Hi, nie wiem jak z dostepnoscia w Polsce bo z tego co wiem nie ma przedstawicielstwa (a szkoda) ale ja polecalbym Löffler'a. Duzy wybor mozliwosci i chyba nr 1 na austriackim rynku (w koncu swoje trzeba popierac ). Osobiscie uzywam od paru lat i pare osob udalo mi sie przekonac do jakosci tej firmy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 19 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2010 Tu i tak koledze nikt z nas za bardzo nie poradzi co ma wybrać każdy zachwala to co ma a jak by chciał kupić rzeczy wszystkich tych firm co są wymienione to by to trochę kosztowało Najlepiej iść do sklepu i jak jest dobry sprzedawca to coś doradzi a jak nie to poszperać po necie można poczytać o zastosowaniu i kupić taką rzecz jaka koledze się przyda wybór jest bardzo duży od 50 zł do ................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyszek42 Napisano 19 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2010 Witam, mogę polecić Crafta, Odlo, Berghausa, Lofflera. Z naszych producentów: Małachowski, Alvika, HiMountain. Poszukaj w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 20 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2010 Witam:) Ja przetestowałem następujące: 4f - zawiodłem się, ale nowa kolekcja na ich stronie jest ciekawa. FALKE - mam od dwóch sezonów i jestem zachwycony, działa jak powinna, po całym dniu czuję się sucho, a kurtka mokra:D:D. Dostałem ją na jakiejś wyprzedaży za dwie stówy za komplet (gatki 3/4 i koszulka) Żona ma BERKNER-a z kolekcji VIP, cena była super (150zł komplet - gatki i koszulka) a bielizna jest na dobrym poziomie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaBB Napisano 20 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2010 (edytowane) Witam Skłońcie się w strone EXPEDUS na rynku jest wiele lat cała ich kolekcja jest ze srebrna nitką sam mam kilka kompletów już kilka sezonów. Mogę polecić nowa na polskim rynku amerykańska bieliznę Amerykańską UNDER ARMOUR (jest od roku dystrybutor w Polsce) szczerze to model MOKE ma jak na razie 90% bielizny innych firm pod sobą. Wew strona po polaniu wodą osusza sie w oczach w ciągu minuty cala wilgoć przechodzi na zew stronę tkaniny. Tej bielizny nie maja szans rozerwać dwie dorosłe osoby ciągnąc za rękawy, a zawsze wraca do swojej formy. Poczytajcie w wielu artykułach i testach Under Armour zwycięża. Sama kolekcje bielizny nie tylko narciarskiej maja potężną. Co do 4F ogólnie firma do d.. trzyma ich to że weszli w PZN i rozpowszechnili swoje logo ale i tak cienko przędą. BRUBECK polska marka która przyjęła strategie będziemy wszędzie nawet w marketach i tym sposobem robią potężne obroty na swoich produktach. Bielizna ŁADNA spora kolekcja ale to produkt dla LUDU jakość beznadziejna. Na sklepie trzeba ją mieć bo się dobrze sprzedaje. Edytowane 20 Październik 2010 przez KubaBB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaBB Napisano 20 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2010 Tu i tak koledze nikt z nas za bardzo nie poradzi co ma wybrać każdy zachwala to co ma a jak by chciał kupić rzeczy wszystkich tych firm co są wymienione to by to trochę kosztowało Najlepiej iść do sklepu i jak jest dobry sprzedawca to coś doradzi a jak nie to poszperać po necie można poczytać o zastosowaniu i kupić taką rzecz jaka koledze się przyda wybór jest bardzo duży od 50 zł do ................... STASIU i zgadzam sie z tobą w 100% pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 20 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2010 Mogę polecić nowa na polskim rynku amerykańska bieliznę Amerykańską UNDER ARMOUR Używa ktoś z Was tej bielizny?Wygląda interesująco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 20 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2010 Większość klientów kupuje bieliznę sygnowaną znaną marką lub sugeruje się ceną. Parametry na metce jest łatwo umieścić, dużo trudniej jest je dotrzymać. To ja dorzucę od siebie mało znaną Brytyjską markę Forcefield. Bielizna bez bajerów typu nitki ….itd. ale w 100% spełnia swoje zadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2010 Berkner od lat. Żona ma kalesonki z Atomica za psie pieniądze kupione - dają radę bo nie zgrzędziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 20 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2010 Obecnie polska bielizna z milo, mam również getry lowe alpina, są świetne, sam bym ich nie kupił bo są drogie, ale dostałem w prezencie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 20 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2010 Helly Hansen. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 20 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2010 a ja powiem tak ze taka odziez to jeden kij z czego:) bo z tego co wiem większosc wychodzi z jednej fabryki w chinach i nie ma sie co łudzić ze piszą co innego bo tak jest rozmawialem kiedyś z panem Wielickim o produkcji takiej bielizny. odlo czy xbionic albo inne wszystko w 70% pochodzi z tego samego miejsca:) a i tak najlepsza odzież to z tkaniny rhovyl http://pl.wikipedia.org/wiki/Rhovyl jak ktos powie ze to g... to niech mi odpowie dlaczego uzywaja tego w himalajach zamiast tych wszystkich odlo etc ja wiem ze te ciuszki nie wygladaja specjalnie pieknie ale to nie chyba o to chodzi- no chyba ze ktos sie chce polansować na stoku pokazujac 10000 stref potnych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 20 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2010 Bugi - nie zgodzę sie z tobą, mam w domu kupę bielizny zarówno swojej jak i dzieciaków- z bardzo róznych parafi są, markowe, sklepowe,sieciowe,marki własne sklepów, podróbki, stare i nowe itp itd, ja tego uzywam od 20 lat i to bywało w ekstremalnych warunkach i powiem tak, na narty to w może i bez większej róznicy, zależy od indywidualnych cech, potrzeb i odczuć, ale jak ktoś ma w tym na przykład spedzić aktywnie kilka dni np podczas trekingu w górach to wtedy zaczyna sie dostrzegać co je dobre a co nie je:D. Od Wielickiego miałem kiedyś koszulkę z rhovelonu - najgorsza jaka miałem kiedykolwiek:D Generalnie dostrzegamn róznice - to chyba też z wiekiem przychodzi, człowiek sie wygodny robi i nie chce mu się już latać na drzwiach od stodoły bo już się tak nafrówał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 20 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2010 ja tam i tak zostane przy swiom chociaż używam odlo to i tak wiem ze cena produkcji takiej koszulki to ok 10zł wiec... :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 20 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2010 Może i 10 zł, ale jak koszt wytworzenia innej wynosi 15 zł to znaczy, że jest o 50% lepsza? Śliski grunt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 20 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2010 (edytowane) Ja sobie w Bergsonie za 99 zł kupiłem taką koszulkę: http://www.bergson.pl/index/showproduct/id/312 Na rowerze jak jeździłem to się sprawdzała bardzo dobrze, zobaczymy jak będzie w zimę. Edytowane 20 Październik 2010 przez Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 20 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2010 mihumor nie o to mi chodzi. po prostu wiedząc ile kosztuje wyprodukowanie a ile w sklepie sobie życzą to kurde aż mnie w sercu boli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2010 mihumor nie o to mi chodzi. po prostu wiedząc ile kosztuje wyprodukowanie a ile w sklepie sobie życzą to kurde aż mnie w sercu boli:) A jak jesz/pijesz w knajpie to tak nie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 20 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2010 mysiek co ty knajpe porownujesz do ciuchów prosze cie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 21 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2010 mysiek co ty knajpe porownujesz do ciuchów prosze cie Chodzi o to samo: marża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi