1970 Napisano 19 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2010 Prawdziwy Hand Made nart! http://vimeo.com/11793783 Niniejsza korespondencja ma charakter informacyjny i w myśl ustawy o świadczeniu usług droga elektroniczna (zgodnie z art. 10 Dz.U. nr 144 poz. 1204 z 18.07. 2002 r.) nie stanowi oferty handlowej, a jest jedynie zaproszeniem do rozmów w myśl art. 71 KC. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 19 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2010 (edytowane) Świetny film Odwiedziłem stronę Kingswood a Google zrobił tłumaczenie - bajer spadłem z krzesła gratulacje Google;) Edytowane 19 Październik 2010 przez magelan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 19 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2010 Potem nie dziwota skąd takie ceny:D Dzięki, teraz wiem jak to wygląda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 19 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2010 Tak właśnie sobie wyobrażałem produkcję Stockli. I ciekawe które tak naprawdę są lepsze? Te ręcznie robione czy takie sztancowe z taśmy produkcyjnej? Takie "Handmady" pewnie mają duszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 19 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2010 Takie "Handmady" pewnie mają duszę. Jak Ferrari......kiedyś dawno temu. Bo teraz też idzie spod sztancy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 19 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2010 Jak Ferrari......kiedyś dawno temu. Bo teraz też idzie spod sztancy. Pozdrawiam. Ale odlew silnika w Ferrari to majstersztyk jakiego nigdzie gdzie robią "spod sztancy" nie znajdziesz I to jest dusza - a reszta to juz tylko obudowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 19 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2010 Tak właśnie sobie wyobrażałem produkcję Stockli. I ciekawe które tak naprawdę są lepsze? Te ręcznie robione czy takie sztancowe z taśmy produkcyjnej? Takie "Handmady" pewnie mają duszę. To nie to samo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi