ma.cius Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Dzieki za porady. Ech to jednak ja nie doczytalem tematu - chodzi mi o narte Fischer RC4 World Cup SC a nie RACE. Ze slalomek testowalem wczesniej jedynie omeglassy 165 i jezdzilo sie przyjemnie - niestety teraz musze podjac decyzje w miare szybko i nie bedzie czasu na testy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 powodzenia,z własnego doswidczenia powiem Ci ze Fischer RC4 Word Cup SC jest ok,na dzień dzisiejszy nie zamienie tych strikcie nie uniwersalnych nart na inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Marcinn, powiem Ci, że tez jeżdżę na nich (wc) od 2008 roku i nie chcę się na inne przesiadać, tak mi ich szkoda, są kozackie, ale niestety to chyba ich ostatni sezon - już się kończą powoli :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Dzieki za porady. Ech to jednak ja nie doczytalem tematu - chodzi mi o narte Fischer RC4 World Cup SC a nie RACE. Ze slalomek testowalem wczesniej jedynie omeglassy 165 i jezdzilo sie przyjemnie - niestety teraz musze podjac decyzje w miare szybko i nie bedzie czasu na testy... ja takie zacząłem użytkować i proponuję 170 mam podobne warunki do Ciebie, mniej więcej tylko tylko że 196 cm i 98 kilo spokojnie daję radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WIND Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Marcinn, powiem Ci, że tez jeżdżę na nich (wc) od 2008 roku i nie chcę się na inne przesiadać, tak mi ich szkoda, są kozackie, ale niestety to chyba ich ostatni sezon - już się kończą powoli :sad: ziom10 spróbuj volkla. Jeździłem na takich jak masz teraz, zamieniłem na volkla i moim zdaniem jest duża różnica na plus. Zamieniłem sie na kilka zjazdów z kumplem z powrotem na wc i już bym do nich wracać nie chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 ziom10 spróbuj volkla. Jeździłem na takich jak masz teraz, zamieniłem na volkla i moim zdaniem jest duża różnica na plus. Zamieniłem sie na kilka zjazdów z kumplem z powrotem na wc i już bym do nich wracać nie chciał. Wind, właśnie zastanawiałem się nad tygrysem, ale szukałem nowych z zeszłego sezonu - cena... cały czas się rozglądam :happy: gadałem z kumplem który testował wiele topowych nart i dodatkow zna ich wnętrze- wspominał coś o drewnianym rdzeniu uzupełnionym jakimś kompozytem, który przy dużych mrozach wcale nie jest wskazany... czy jakoś tak rozmowa była szybka w biegu niemal i było to bardziej gdybanie... ogólnie on się zdecydował na nowego WC. Myślałem jeszcze o slx i głowach :happy: wszystkie 165. jak masz jakieś konkr info to prosze na priva, żeby nie zaśmiecać pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ma.cius Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 (edytowane) Mowicie o volkl racetiger sc titanium? lepsze od fischera? Edytowane 20 Grudzień 2011 przez ma.cius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WIND Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Mowicie mysli volkl racetiger sc titanium? lepsze od fischera? Moim skromnym zdaniem znacznie lepsze. Ale to pewnie kwestia gustu. Porównuję do sc psi i sl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2011 Moim skromnym zdaniem znacznie lepsze. Ale to pewnie kwestia gustu. Porównuję do sc psi i sl. W porównaniu volkl sc psi do fischer wc sc to już nawet "mocnego" gustu, bo volkl jest o klasę niżej. Natomiast SL się zgodzę, że być tak może i w granicach normalnego gustu :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2011 Interesują mnie tylko SL 165:happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WIND Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2011 W porównaniu volkl sc psi do fischer wc sc to już nawet "mocnego" gustu, bo volkl jest o klasę niżej. Natomiast SL się zgodzę, że być tak może i w granicach normalnego gustu :smile: Dobrze że się zgadzasz bo bym pewnie spać nie mógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi