przemo_narciarz Napisano 7 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2010 witam, Od dłuższego czasu poszukuje dla żony kijków rossignol attraxion z sezonu 08/09. Czy ktoś może pomóc z zlokalizowaniem jakiegoś sklepu, w którym można je kupić? Pozdr Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 7 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2010 witam, Od dłuższego czasu poszukuje dla żony kijków rossignol attraxion z sezonu 08/09. Czy ktoś może pomóc z zlokalizowaniem jakiegoś sklepu, w którym można je kupić? Pozdr Przemek Przemo wyluzuj,no chyba,że inne nie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 7 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2010 No jestem wyluzowany:) Ale na nowszych są inne kwiatki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 7 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2010 No jestem wyluzowany:) Ale na nowszych są inne kwiatki:D No widzisz jak to jest z Kobietami,jak kupisz upiększone dechy,to kurtka musi pasować ,buty, a nawet kije.Lepiej wybierz opcję kolorystyczną,szybciej coś dobierzesz:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 7 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2010 półki mam siły to będę szukać attraxion jak nie da rady to wtedy będziemy myśleć dalej? Może żonie mutixy wymienię na inne żeby kije pasowały żartowałem za to bym mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 7 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2010 półki mam siły to będę szukać attraxion jak nie da rady to wtedy będziemy myśleć dalej? Może żonie mutixy wymienię na inne żeby kije pasowały żartowałem za to bym mnie... Jedyne co,to Przemo życzę powodzenia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi