xxxx0000 Napisano 6 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2010 Witam. Poszukuję rękawic narciarskich z kieszonką na lewej ręce na skipass Niestety nie mogę nic takiego znaleźć... Proszę o podanie nazwy i ewentualnie modelu w cenie ok.100zł. Jeśli istnieje możliwość to proszę o napisanie gdzie mogę je kupić. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 6 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2010 Witam. Poszukuję rękawic narciarskich z kieszonką na lewej ręce na skipass Niestety nie mogę nic takiego znaleźć... Proszę o podanie nazwy i ewentualnie modelu w cenie ok.100zł. Jeśli istnieje możliwość to proszę o napisanie gdzie mogę je kupić. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam W ub. roku kupiłem takie w sklepie Tchibo jak co roku, niebawem będzie tydzień narciarski a produkty powinny być podobne. Rzeczy sprzedają przeciętne ale tanie. Rękawice kosztowały parę dych, czarne: raczej wyższe (długie), z gumkami, i oczywiście z kieszonką Bez cudów ale były warte tych pieniędzy, przydały się. Możesz kupić na 2 sposoby: przez sieć, albo w sklepie w którymś z dużych supermarketów (w każdym większym mieście pewnie są). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 6 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2020 Odświeżam temat, bo poszukuję takich rękawic narciarskich lub snowboardowych dla córki. Możecie coś polecić w miarę nieprzemakalnego? W internecie znalazłam tylko 4f (nie chcę, zraziłam się) i Viking Kuruk (to chyba popularna marka Intersportu, nie wiem czy warto). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 6 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2020 5 minut temu, tanova napisał: Viking Kuruk (to chyba popularna marka Intersportu, nie wiem czy warto). To jest samodzielna marka, dystrybutor Larix (ten sam co Reusch ), przez jakieś 3 sezony używałem skórzanych rękawic Viking storm, byłem zadowolony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi