lokiec3 Napisano 3 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2010 Muszę się pochwalić 13 listopada mój synuś rozpakuje prezent urodzinowy i zobaczcie co ujrzy: http://allegro.pl/show_item.php?item=1239238196 Szkoda, że mnie przy tym nie będzie bo będę na lodowcu Stubai. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 3 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2010 Gratuluje "fajna grafika" rośnie nowy forumowicz :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 3 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2010 fajnie mieć takiego ojca kiedyś się młody za to odwdzięczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 3 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2010 no fajne nartki...gratulacje za mocne nerwy przy licytacji:D....no to się miniemy na tym lodowcu...ja tam jestem od 20 listopada:)...czekam na info z pierwszej ręki:Du mnie już bez niespodzianek...już je rozpakował i niedługo przetestuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 4 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2010 no fajne nartki...gratulacje za mocne nerwy przy licytacji:D....no to się miniemy na tym lodowcu...ja tam jestem od 20 listopada:)...czekam na info z pierwszej ręki:D u mnie już bez niespodzianek...już je rozpakował i niedługo przetestuje;) No to szeroko pojechałeś - zwłaszcza pod butem:D. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 4 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2010 No to szeroko pojechałeś - zwłaszcza pod butem:D. Pozdrawiam. ma być do parku i na puch....niech chłopak ćwiczy...młody i silny:D...i na streecie też dają radę...więc zobaczy się...hejka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 4 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2010 fajny tata:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi