JG77 Napisano 30 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2010 Witam i chciałbym się podzielić moimi obawami o dostpność w tym roku magazynu NTN .Tak się składa że jest on tematycznie bardzo pomocny w wyborze np. nowego sprzętu ,można dowiedzieć się z niego o nowościach itp. w ogóle jest chyba najlepszym pismem narciarskim.Niestety w zeszłym roku nie można było go kupić nigdzie i był rzekomo rozdawany .Gdzie kolwiek nie byłem nigdzie nie mogłem dostać.Kupczono nim pod ladą między swoimi rozprowadzano ale na pytanie w sklepach tylko wzruszano ramionami.Wolałem jak można było go kupić a tak nie wiadomo skąd go wziąć.Tak więc zmieniając sprzęt w zeszłym roku nie miałem się czym podeprzeć i trochę podejrzałem w internecie ale wersję okrojoną i za późno. Aha podobno gdzieś we Wrocławiu całą noc stały kolejki gdzięś pod sportowym aby rano móc go dostać. To jakaś paranoja ciekawe jak będzie w tym roku Pozdrawiam Wszystkich Jorguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 30 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2010 w tym roku będzie ok zaufaj zaufaj będzie ok i materiały znajdujące sie w srodku też będą na najwyzszym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 30 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2010 (edytowane) w lecie w windsporcie w krakowie jeszcze walały się numery już nie do końca świeżego ntn'a, także dramatu z dostępnością nie było, żeby nie powiedzieć iż było to bajecznie proste:cool:. ale jak będziesz miał problem ze zdobyciem to daj znać na pm, a wezmę Ci numerek i podeślę po kosztach przesyłki. no chyba, że zmienią się zasady dystrybucji i będzie trzeba jakiś cyrograf podpisać. Edytowane 30 Wrzesień 2010 przez ravick97 update 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 30 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2010 Bugi - trzymam za słowo że wszystko będzie OK - jak zawsze zresztą. Myślę też że tak jak w ubiegłym roku bedzie puszczona informacja ze NTN już jest dostępny ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2010 Witam i chciałbym się podzielić moimi obawami o dostpność w tym roku magazynu NTN .Tak się składa że jest on tematycznie bardzo pomocny w wyborze np. nowego sprzętu ,można dowiedzieć się z niego o nowościach itp. w ogóle jest chyba najlepszym pismem narciarskim.Niestety w zeszłym roku nie można było go kupić nigdzie i był rzekomo rozdawany .Gdzie kolwiek nie byłem nigdzie nie mogłem dostać.Kupczono nim pod ladą między swoimi rozprowadzano ale na pytanie w sklepach tylko wzruszano ramionami.Wolałem jak można było go kupić a tak nie wiadomo skąd go wziąć.Tak więc zmieniając sprzęt w zeszłym roku nie miałem się czym podeprzeć i trochę podejrzałem w internecie ale wersję okrojoną i za późno. Aha podobno gdzieś we Wrocławiu całą noc stały kolejki gdzięś pod sportowym aby rano móc go dostać. To jakaś paranoja ciekawe jak będzie w tym roku Pozdrawiam Wszystkich Jorguś U nas w redakcji było dostępny przez cały sezon, bez problemów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 30 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2010 Witam i chciałbym się podzielić moimi obawami o dostpność w tym roku magazynu NTN .Tak się składa że jest on tematycznie bardzo pomocny w wyborze np. nowego sprzętu ,można dowiedzieć się z niego o nowościach itp. w ogóle jest chyba najlepszym pismem narciarskim.Niestety w zeszłym roku nie można było go kupić nigdzie i był rzekomo rozdawany .Gdzie kolwiek nie byłem nigdzie nie mogłem dostać.Kupczono nim pod ladą między swoimi rozprowadzano ale na pytanie w sklepach tylko wzruszano ramionami.Wolałem jak można było go kupić a tak nie wiadomo skąd go wziąć.Tak więc zmieniając sprzęt w zeszłym roku nie miałem się czym podeprzeć i trochę podejrzałem w internecie ale wersję okrojoną i za późno. Aha podobno gdzieś we Wrocławiu całą noc stały kolejki gdzięś pod sportowym aby rano móc go dostać. To jakaś paranoja ciekawe jak będzie w tym roku Pozdrawiam Wszystkich Jorguś Trochę chyba przesadzasz.Można było spokojnie zamówić wysyłkę bezpośrednio w redakcji.Nie był wtedy to egzemplarz darmowy,ale bez problemow docierał pod wskazany adres.Widocznie nie byłeś aż tak bardzo zdeterminowany,żeby go dostać.Powodzenia w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 30 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2010 oj w tym sezonie NTN będzie miał wątek humorystyczny tak sądze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 30 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2010 W tym roku będzie dostępny głównie w formie elektronicznej i to już chyba neibawem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 30 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2010 papier chyba też będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 1 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2010 oj w tym sezonie NTN będzie miał wątek humorystyczny tak sądze:D oby poświęcili temu wątkowi kilka dobrych stron:D napewno bedzie w formie papierowej i elektronicznej.. tylko zobaczymy czy tak jak rok temu gdzie rozdali ileś tam egzemplarzy bezpłatnie, czy jak było zawsze będzie go można dostać w empiku nawet:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2010 Witam i chciałbym się podzielić moimi obawami o dostpność w tym roku magazynu NTN .Tak się składa że jest on tematycznie bardzo pomocny w wyborze np. nowego sprzętu ,można dowiedzieć się z niego o nowościach itp. w ogóle jest chyba najlepszym pismem narciarskim.Niestety w zeszłym roku nie można było go kupić nigdzie i był rzekomo rozdawany .Gdzie kolwiek nie byłem nigdzie nie mogłem dostać.Kupczono nim pod ladą między swoimi rozprowadzano ale na pytanie w sklepach tylko wzruszano ramionami.Wolałem jak można było go kupić a tak nie wiadomo skąd go wziąć.Tak więc zmieniając sprzęt w zeszłym roku nie miałem się czym podeprzeć i trochę podejrzałem w internecie ale wersję okrojoną i za późno. Aha podobno gdzieś we Wrocławiu całą noc stały kolejki gdzięś pod sportowym aby rano móc go dostać. To jakaś paranoja ciekawe jak będzie w tym roku Pozdrawiam Wszystkich Jorguś Ja nie dalej jak w zeszłym tygodniu wywaliłem jeden oryginalnie zapakowany, bo nie było już komu go dać, a na jesień zeszłego roku to deklarowałem na forum że mogę każdemu chętnemu do Wrocławia dowieźć, z zastrzeżeniem że odbiór będzie w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 1 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2010 Nie no Serdeczne Dzięki podtrzymaliście mnie na duchu chyba nie pytałem gdzie trzeba bo w EmPikach w sportowych itp.nawet miałem propozycję w sklepie Inter Sportu gdzie oglądałem narty które z resztą nie podobały mi się ,że jak te narty... to dorzucą jeden NTNik .Fakt nie postarałem się jak doniósł mi moderator można odebrać tylko w nocy i to mi się podoba !!! najlepiej o 12 na cmentarzu będzie ekscytująco ale jak już zacznę czyyytać to pies na spacer nie pójdzie ,żonie rano kawy nie podam a w pracy wezmę urlop bo tak zmyślnie i ciężko zdobyczny NTN jest tego wart Pozdrawiam Jorguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2010 Cześć Podziwiam Twoja dążnośc do posiadania NTN. Sam mam cztery czy pięc pierwszych numerów. Kiedyś na rynku nie było nic a NTN był wyjatkowo zachodni.. Wartośc NTN w kwestii doboru nart jest żadna - tej oczywistości tłumaczyc nie trzeba - a o nowościach sprzętowo-marketingowych można przeczytać na forach lub poszukać w necie. Podziwiam wydawców NTN ,że potrafili zdobyć rzeszę tak stałych i zajadłych klientów. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iluminator Napisano 2 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2010 Na forach to raczej można poczytać wypowiedzi amatorów. Ja tam lubię czytać ten magazyn bo to jak dla mnie jest to jedyny tak profesjonalnie przygotowany magazyn narciarski na naszym rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 2 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2010 Mitek co Ty opowiadasz jaki zajadły gdybym taki był to bym stał w tym Wrocku w koklejce w nocy jak wielu po ten NTN a co można innego poczytać wraz z testami .Wiem one nie decydują ale jakiś kierunek to jest a poza tym wiele ciekawych wywiadów ,znanych ludzi itp.a w ogóle wszystko lubię co ma związek z szusowaniem nawet smary do nart Jorguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 2 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2010 Ja tam tak sobie ..wcale nie czytam TO MACIE TEN NTN !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 2 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2010 he, he... niby krytykujemy ten NTN , a i tak większość z nas ( ja też ) , czeka z niecierpliwością na kolejne wydanie . Bo coby o nim nie pisać , moim zdaniem, jest to na naszym rynku najbardziej profesjonalne wydawnictwo o tematyce narciarskiej . Co jednak nie znaczy ,że bezkrytycznie podchodzę do jego zawartości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woocash Napisano 2 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2010 ...a o nowościach sprzętowo-marketingowych można przeczytać na forach lub poszukać w necie. Ale na kiblu trochę niewygodnie siedzieć z kompem. I tu jest największa zaleta papierowego NTN-u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 2 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2010 Ja tam lubie ntn, jest do kupy pozbierane sporo informacji, można sobie przeczytać dużo opini, nie wiem niby dlaczego miałyby być mniej wiarygodne i przydatne niż te wyszperane w necie, opinie jak opinie, nikt chyba nie napisał tu o tym piśmie jako o Bibli narciarskiej czy czymś takim. Po prostu fajnie zrobione, profesjonalne i ciekawe, na pewno żaden śmieć. No i ma tą zaletę, ze sobie zawsze można sięgnać i obrazki poogladać co jest cenne dla generacji ceniącej słowo drukowane:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 2 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2010 Kurdziel pierwszy w Polsce (w prasie) zainteresował się nowoczesnymi technologiami w narciarstwie i w jednym z numerów, obok podstawowych informacji o sprzęcie, znalazły się i takie. Dzisiaj po paru latach, nie ma klubu, czy poważnego trenera, który by z nich nie korzystał. I to na pewno nie była konsekwencja reklamy, tylko rzeczowej informacji, gdzie indziej nigdy w Polsce nie publikowanej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 2 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2010 Na podstawie NTN-u z roku 2000/01 (chyba) kupiłem w 2003 swoje pierwsze taliowane narty: http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=43&id_modelu=154 ,zwycięzca w kategorii "open" (wygrały nawet z "rasowymi" slalomkami i gigantkami), używane, dł.177 cm, r.13 m !, za 1000 zł. Te narty doradził mi też właściciel (pan Marek) sklepu w B-B przy Żywieckiej (naprzeciwko hotelu Magura - niestety już nie istnieje).Piszę o tym, bo opis testerów idealnie odpowiadał moim wrażeniom z jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iluminator Napisano 3 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2010 Mi opisy w NTN również odpowiadają i w moim przypadku się sprawdzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 3 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2010 ja co roku czekam na NTN a w tym roku jest to szczególne czekanie bo jak wiadomo niektórym to ja, bugajson, tomi, turbo88, zwierzak byli w kwietniu w Maso i dostali zaproszenie na testowanie nart, poczytacie o tym niedługo w NTN bo będzie o nas artykul:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 3 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2010 tylko sie nie śmiejcie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 4 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2010 niech tylko sprobuja:D Bugi myslisz że po egzemplarzu nam podeślą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi