JC Napisano 29 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2010 Przed chwilą podali w TVN24 że Orbis złożył wniosek o upadłość :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 29 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2010 Przed chwilą podali w TVN24 że Orbis złożył wniosek o upadłość :eek: Dlatego ja zawsze wypoczynek organizuję sobie sam. Raz, że taniej, dwa większa swoboda, trzy mniejsze ryzyko, że mnie ktoś z hotelu wyrzuci lub nie będę miał czym wrócić do domu bo jakaś firma upadła. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 29 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2010 A wczoraj stojąc w BB w korku na witrynie jednego z biur podróży widziałem naklejony duży baner na którym pisało "LATO 1010 JUŻ W SPRZEDAŻY":eek: ...pomyślałem, że to wystarczający argument żeby to biuro omijać szerokim łukiem:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 29 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2010 Cześć A wczoraj stojąc w BB w korku na witrynie jednego z biur podróży widziałem naklejony duży baner na którym pisało "LATO 1010 JUŻ W SPRZEDAŻY":eek: ...pomyślałem, że to wystarczający argument żeby to biuro omijać szerokim łukiem:rolleyes: No co Ty?? Chyba jedyni mają ofertę podróży w czasie a Ty żeby omijać?? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 29 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2010 Jestem pewny, że po zatwierdzeniu wniosku upadłości przez sąd natychmiast znajdzie się inwestor dla tej marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi