Paolo18 Napisano 28 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2010 Witam, zakupilem ostatnio bardzo fajna "przejsciowa" kurtke marki: SALEWA. Przy zakupie zakupie kierowalem sie bardziej emocjami niz znajomoscia tematu; fajna kolorystyka, super fason, wydaje sie byc fajnie odszyta, dbalosc o szczegoly, do tego parametry takie jak przepuszczalnosc, oddychalnosc, itp niczego sobie (7000 mm czegos tam ;-)..... Emocje opadly i chcialem sie czegos dowiedzien na temat firmy SALEWA. Nie ukrywam, ze wiem tylko ze takowa istnieje, swoja glowna siedzibe ma we Wloszech i tyle ;-) ..... co za ignorancja ..... Czy warto inwestowac w ciuchy tej firmy? Gdzie na rynku mozna umiejscowic produkty tej firmy? Do ktorej firmy jakosciowo jej blizej; Brugi, Bergson czy North Face ... Pozdrawiam pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 28 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2010 Poczytaj http://www.tatry.netmark.pl/viewtopic.php?p=36383 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 28 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2010 dobra firma produkujaca odzież i sprzęt outdoorowy , zdecydowanie bliżej TNF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 28 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2010 Salewa to bardzo stara i pożądna marka produkująca od lat ciuchy i sprzęt outdorowy (namioty,plecaki,buty i kupę innych gratów). Z tego co piszesz to bliżej im do North Face'a niż pozostałych, Salewa to taka porządna srednia półka na zachodzie, taka popularna marka o bardzo dobrej jakości. ale na pewno nie top. Myślę, że bedziesz zadowolony z kurtki i wiele ona przetrwa - no chyba, że to nie orginał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paolo18 Napisano 28 Wrzesień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2010 mysle ze to oryginal .... zakupilem w Intersport .... poza tym frima chyba mniej znana na polskim rynku wiec moze latwiej o podrobe czegos bardziej znanego. Probowalem znalezc kurtke tej marki na allegro i byly takie dni ze nie bylo nic wystawione ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkristoff Napisano 28 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2010 czy warto inwestowac w ciuchy tej firmy? Gdzie na rynku mozna umiejscowic produkty tej firmy? Do ktorej firmy jakosciowo jej blizej; Brugi, Bergson czy North Face ... Pozdrawiam pawel zdecydowanie warto przynajmniej z mojego punktu widzenia, tu w Tyrolu zaden porzadny outdoorowy sklep nie przejdzie obojetnie obok tej marki, na rowni z Mammut, North Face, Jack Wolfskin, mam pare rzeczy i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 29 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2010 Glen Plake w Salewie? to chyba coś znaczy:) od tak na potwierdzenie ze to nie jest lipa i wg mnie też cos wiecej niż średnia półka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 29 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2010 Od zawsze jak plecak to tylko Salewa. Patrząc z tej strony: TNF, Mammut, Wolfskin <- ta półka. Po prostu 1 klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 29 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2010 ja dla przykładu używam spodni salewy już 6 albo siódmy sezon i wydaję mi się, że jeszcze z 2 pociągną. należy tylko pamiętać o impregnacji. także marka Salewa jak najbardziej jest godna polecenia szczególnie jak pisał Mysiek w zakresie plecaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paolo18 Napisano 29 Wrzesień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2010 ..... wszelkie watpliwosci rozwiane ..... Dziekuje Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi